Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wasz ulubiony asasyn ?

JokerMr

Ulubiony Asasyn  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto jest waszym ulubionym asasynem ?

• Altair Ibn La Ahad
      36
    • Ezio Auditore da Firenze
      98
    • Conor Kenway
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ezio jest najlepszy jako młody rozbijak taki gniewny wrogi :P Potem taki dziadek :D

Ale i tak z tych 3 naj bo Conor zbyd dziki a Altairem niemam porównania bo w AC1 niegrałem :P

Szkoda ze niema tu Edwarda Kenway z AC IV co wyjdzie na zdięciach git gość :D

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Achilles.

Właśnie też myślałem nad dodaniem go do ankiety , lecz chodziło bardziej o głównych bohaterów gry

mihcio15.png

Opublikowano

Ezio kozak. Altair też jest naprawdę spoko, a Connor mi jakoś nie podchodzi.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Ezio Auditore da Firenze ;3.Według mnie ten wybór jest oczywisty, historie Ezia rozpoczynamy od jego najmłodszych lat aż do "śmierci" (W grze może nie towarzyszymy mu do samej śmierci, lecz jeśli ktoś czytał książkę pt. Assasin's Creed: Objawienie wie że towarzyszymy tam Ezio do samego końca).

Opublikowano

Jesteśmy do samej śmierci z ezio ten kto oglądał embers to to wie

a po revelations miałem dzisne wrażenie że nie skończyłem gry choć przeszedłęm wszystko

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Moim zdaniem altair :) Bo to klasyka. Pierwsza czesc :) . A potem powymyslali i powrzucali innych,

Fear has the eyes of a child.

Opublikowano

Ezio ;) Bardziej ciekawa wydawała się seria - Renesans,Bractwo,Objawienie z Eziem niż Tajemna Krucjata. Krucjata była ciekawsza, ale pod koniec. Oceniam w tym momencie jeżeli chodzi o książkę :) Gier jeszcze nie miałem okazji zagrać tak na 100%, aczkolwiek mam wszystkie części prócz III ;)

reasumując : Ezio ->Altair.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Widzę , że Ezio narazie wygrywa. a Conor jest najmniej lubiany :P

Ezio najbardziej lubiany bo najwięcej go było, Altair był bardziej skrytobójczy od Connora o co chodzi zwykle w idei asasynów więc jest na 2 miejscu a Connor jest zbyt nowy i porywczy

(co pokazuje choćby ostrzeżenie o zamachu na Waszyngtona)

. Śmiem twierdzić iż Connor jednak nie jest taki zły, ma swój honor i to jest jego +.

Opublikowano

rate'haKE'DUNGEON czy jak wolicie Hetyam Cenewey z powodu właśnie wileu nowych możliwości tegoż assassyna.

Głos: rate'hake'dungeon

Jeśli pomogłem, zainteresowałem was lub po prostu chcecie być mili to dajcie 1385649165-U755442.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Heytam bardzo mi się podobał był taki arogancki i wierzył w swoją sprawę. Może nie są to najlepsze cechy ale był też bardzo wyrafinowany. A jeżeli chodzi o głównych bohaterów to Ezio. Dlatego, że wiem o nim dużo więcej niż o Altairze czy też Connorze. Może Edward zaskoczy mnie swoim charakterem lub czymś innym zobaczymy. Czekam na Czwartą odsłonę tej niesamowitej serii!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdecydowanie Ezio, Wydaje mi się, że Ezio był bardziej zażarty i ambitny. Szczególnie w 2ce i Brotherhoodzie. 2- Kiedy gonił Hiszpana i walczył z nim nawet gdy Hiszpan miał jabłko a Brotherhoodzie - Mimo straty gonił wroga - Borgie :)

43242342423.jpg]
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...