Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest mnóstwo hejterów wrestlingu. Nic nie poradzisz na to. Oni nie próbują tego zrozumieć tylko hejtować. Każdy światowy WRESTLER powtarza słowo : WYSTĘP / PRZEDSTAWIENIE. Dlaczego więc wmawiacie innym że to jest udawanka/pranie mózgu dla tepych amerykanów skoro oni wiedzą iż to nie jest na prawde? Jak hejtować to z mózgiem dzieci. Seriale też są udawane ale jakoś to ludzie oglądają dlaczego? Bo to rozrywka tak samo jak oglądanie ich występów. Ja to traktuje jako serial i tak będzie. Zdecydowanie lepsze od tych waszych ustawionych KSW.

@BoilerFirst

Zdecydowanie Undertaker. Cm Punk jest świetny ma talent ale nie sądzę aby WWE pozwoliło mu na pokonanie takiej Legendy. Walka na pewno będzie świetna ale stawiam na umarlaka.

Opublikowano

tez mysle ze wygra umarlak

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

nie jest udawany, ale robiony tak, aby nikomu włos z głowy nie spadł.

no tak, ale skocz sobie, to zobaczymy co sie stanie =)

Opublikowano

Nie ważne czy jest to aktorstwo i że jest to w 100% zaplanowane, każdy dialog i tok walki :)

Liczy się dobra zabawa i emocje :) uwielbiam to oglądać bo prawie każda akcja jest niecodzienna i robi wielki uśmiech na twarzy, grzeje mnie to że jest to udawane :)

Wolę oglądać to niż np. MMA, mój tata ma przyjaciela który jest prezesem MMA i ostatnio na imieninach taty , logiczne była niezła biba i śpiewał wszystko, ogólnie ja to wiedziałem ale sam mówił że wszystkie walki są ustawione :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Nie ważne czy jest to aktorstwo i że jest to w 100% zaplanowane, każdy dialog i tok walki :)

Liczy się dobra zabawa i emocje :) uwielbiam to oglądać bo prawie każda akcja jest niecodzienna i robi wielki uśmiech na twarzy, grzeje mnie to że jest to udawane :)

Wolę oglądać to niż np. MMA, mój tata ma przyjaciela który jest prezesem MMA i ostatnio na imieninach taty , logiczne była niezła biba i śpiewał wszystko, ogólnie ja to wiedziałem ale sam mówił że wszystkie walki są ustawione :)

I o to w tym sporcie chodzi . :) Oni jedzą środki przeciw bólowe ?

Opublikowano

prezes MMA? beka, toż MMA to nazwa gatunku walki, a nie żadnej konfederacji.. kłamać to my, ale nie nas.

Opublikowano

prezes MMA? beka, toż MMA to nazwa gatunku walki, a nie żadnej konfederacji.. kłamać to my, ale nie nas.

moze to jakis przedstawiciel w polsce?

Opublikowano

Mówiąc "Prezes MMA", to tak jakbyś powiedział "prezes siatkówki"... Nie istnieje.

Jak nie ma . jak jest prezes polskiej piłki siatkowej

Opublikowano

Za chwilę wrzucę foto jego wizytówki ;*

PS. jest jeszcze organizatorem gali coloseum i sponsorem.

Piotr Wróbel " se poczytaj "

Więc pierd*l swoim kumplom a nie nam.

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...