Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

straszne gowno ten serwer, nie polecam

Grałeś wgl ?.. Administracja sie interesuje jak narazie co 30 minut eventy na prawde sympatyczna atmosfera ciekawy system ulepszeń właśnie takiego serwera szukałem.

Opublikowano

Świetny hosting! Na depositfiles nie działa, a na bayfiles ściąga po 100kb/s, to są jakieś żarty? Nie umiecie na megaupload wstawić ?...

ja jakoś pobieram ;] i szybko idzie

Dlaczego serwer jest Offline?

Coś chyba naprawiają

Opublikowano

ja jakoś pobieram ;] i szybko idzie

Coś chyba naprawiają

Z megaupload leci mi po 3mb/s czasami do 4mb/s dochodzi, a tutaj po 60kb/s ! no jprdl!

Na deposit:

Ten plik nie istnieje, dostęp do tego pliku jest ograniczony lub plik został usunięty z powodu naruszenia praw autorskich.

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie. Client'a już zasysam.

Na jutro postaram się zrobić reup na DropBox'a bądź inny hosting.

Opublikowano

siemka mam pytanie serwer chodzi???

lol nie mozna pobrac te nowe serwy wszystkie jakies pojebane sa albo mie mozna sie zarestrowac albo pobrac zal

Opublikowano

Grałeś wgl ?.. Administracja sie interesuje jak narazie co 30 minut eventy na prawde sympatyczna atmosfera ciekawy system ulepszeń właśnie takiego serwera szukałem.

gralem i serwer jest beznadziejny, 6 skill nie dziala, w av2 jest gowniany exp i trzeba robic buffa bo nawet z eq na grote napierdalaja w ciebie chore dmg

Opublikowano

gralem i serwer jest beznadziejny, 6 skill nie dziala, w av2 jest gowniany exp i trzeba robic buffa bo nawet z eq na grote napierdalaja w ciebie chore dmg

Wez sie ogarnij ;) 6 skilla nie ma napisal :) w av2 ogarnia sie bez problemu ;)

Opublikowano

W dupie mam takie granie, po 100kb/s z zalozym kontem na hostingu mozecie mnie w dupsko ucalowac, a ze admini to ciapy i nie potrafia dodac na normalny hosting to kazdy wie :)

nie graj jednego nupka mniej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...