Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę zbyt szybko z tym updatem - fajnie, fajnie - ale dajcie czas na zdobycie levela, zrobienie eq - zwiększcie trochę drop perełek i tych szmaragdowych, bo nie wyobrażam sobie, żebym musiał dropić (na 4funie/pvp) 3 dni perły żeby sobie zrobić eq na 4 klasy. Na tej mapie 95 od 110 levela dobry exp leci tylko z metków.

Exp na tej mapie 95 jest nawet dobry, ale od 110 levela zaczyna się medium/hard - jedyne wyjście to metki. Graczy przybywa - są tylko 2 kanały, a respów metków dość mało (tego na 105 lvl tylko jeden - chyba, że się mylę). Administrator jest zainteresowany graczami i serwerem, ale jak na pierwsze 2 dni to zbyt dużo eventów - ja na przykład jeszcze nie zdążyłem zrobić ekwipunku, żeby lecieć na wojnę królestw. Zuo też nie jest fajne, bo zrzut powinien być na kilku mapach. Kolejna sprawa - OX: Pytanie "niespodzianka" czy jak tam admin woli "pułapka" polega na strzeleniu - jak masz pecha to przegrywasz - bezsens, tak samo pytanie o występowaniu metina czerni - znajduje się na 2 mapach (M1 i M2), a nie jednej. W grze powinny być 4 tarcze - ta 5 tytanów jest niepotrzebna, bo albo ktoś nakłada tarczę na szamana albo ktoś nakłada tarczę na surę. Skoro jest taka tarcza przeciw obrażeniom umiejętności, to zróbcie też przeciw obrażeniom fizycznym. Wtedy byłyby one przydatne na wojnach...

GA - daj trochę czasu, pomagaj graczom zdobywać eq i dopiero potem wprowadzaj nowe rzeczy, bo po 2 dniach nikt grający średnio 3 godziny dziennie nie zrobi Ci eq na 135 lvl - tyle.

//EDIT: A znalazłem się na tym serwerze ze względu na to, że nie ma tu 250 levela, miliona broni i zestawów biżuterii - nie rób z tego serwera jakiegoś napchanego badziewia z bonami 50 lud i 50 na magię - masz fajny serwer, jak weźmiesz te uwagi do siebie to graczy na pewno przybędzie..

24796627036485375495.png

Opublikowano

Trochę zbyt szybko z tym updatem - fajnie, fajnie - ale dajcie czas na zdobycie levela, zrobienie eq - zwiększcie trochę drop perełek i tych szmaragdowych, bo nie wyobrażam sobie, żebym musiał dropić (na 4funie/pvp) 3 dni perły żeby sobie zrobić eq na 4 klasy. Na tej mapie 95 od 110 levela dobry exp leci tylko z metków.

Exp na tej mapie 95 jest nawet dobry, ale od 110 levela zaczyna się medium/hard - jedyne wyjście to metki. Graczy przybywa - są tylko 2 kanały, a respów metków dość mało (tego na 105 lvl tylko jeden - chyba, że się mylę). Administrator jest zainteresowany graczami i serwerem, ale jak na pierwsze 2 dni to zbyt dużo eventów - ja na przykład jeszcze nie zdążyłem zrobić ekwipunku, żeby lecieć na wojnę królestw. Zuo też nie jest fajne, bo zrzut powinien być na kilku mapach. Kolejna sprawa - OX: Pytanie "niespodzianka" czy jak tam admin woli "pułapka" polega na strzeleniu - jak masz pecha to przegrywasz - bezsens, tak samo pytanie o występowaniu metina czerni - znajduje się na 2 mapach (M1 i M2), a nie jednej. W grze powinny być 4 tarcze - ta 5 tytanów jest niepotrzebna, bo albo ktoś nakłada tarczę na szamana albo ktoś nakłada tarczę na surę. Skoro jest taka tarcza przeciw obrażeniom umiejętności, to zróbcie też przeciw obrażeniom fizycznym. Wtedy byłyby one przydatne na wojnach...

GA - daj trochę czasu, pomagaj graczom zdobywać eq i dopiero potem wprowadzaj nowe rzeczy, bo po 2 dniach nikt grający średnio 3 godziny dziennie nie zrobi Ci eq na 135 lvl - tyle.

Bylem na tym oxie i pytanie z metinem czerni bylo ulozone poprawnie tzn wystepuje w m1/m2 cos ci sie pomieszalo z reszta sie zgodzę,a co do tego ze exp leci z metinow nie wiedzialem.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Działają już Ch1 i Ch2

Osoba odp. za ataki ddos zostanie pociągnięty do odpowiedzialności .

List zmian ,które wkroczą na serwer po zmianie ip i po update:

-zwiększenie maxymalnego poziomu do 135 .

-nowe misje biologa

-komnata smoka

-Piekielne Katakumby

-Nowa mapa ; Przylądek Smoczego Ognia [ od 120 lv]

-Nowe moby [2 rodzaje]

-nowe bossy

-po 2 nowe bronie dla każdej klasy

-system pets`ów [fenix]

-system wierzchowców

-system energi

-nowe kostiumy oraz fryzury

-nową biżuterię

-zmniejszymy dmg broni

To fajnie już czekam

Opublikowano

Po co zwiększać drop perłe? Ładnie dropią. Po2 nikt metki praktycznie nie bije z kazdego metka leci po 1 all perłe i 1 szmaragdowa perła. Dodatkowo bodajże z szkaty pająka leci 5 pereł 1 rodzaju.

Opublikowano

A ja bym dal reset i start zrobic w ten piatek ale aby wszyscy zaczynali od 0,i nie pisac mi ze nic tutaj nie osiagnalem bo mialem 3 bizu perfekt i 120 lvl...

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

No to teraz czekać do piątku ;/.

Oczywiście serwer podoba mi się więc nie mam zamiaru z niego odchodzić.

To czekam powodzenia ;).

Opublikowano

janusz - to jest serwer 4fun/pvp - nie robie jednego eq tak jak 70% serwera tylko eq na 4 klasy, więc, do 111 lvl po 50 każdej z pereł to jest zdecydowanie mało. 1 broń na 95 to 5 x 3 perły = 15 pereł, 4 zestawy broni x 15 pereł to 60 pereł. Nie wiem jak jest ze zbroją - czy też perły są potrzebne, ale ulepszacze ogólnie powinny być łatwo dostępne - wystarczy już tych serwerów hard/medium i pseudo-easy.

24796627036485375495.png

Opublikowano

janusz - to jest serwer 4fun/pvp - nie robie jednego eq tak jak 70% serwera tylko eq na 4 klasy, więc, do 111 lvl po 50 każdej z pereł to jest zdecydowanie mało. 1 broń na 95 to 5 x 3 perły = 15 pereł, 4 zestawy broni x 15 pereł to 60 pereł. Nie wiem jak jest ze zbroją - czy też perły są potrzebne, ale ulepszacze ogólnie powinny być łatwo dostępne - wystarczy już tych serwerów hard/medium i pseudo-easy.

Ulepszacze bardzo łatwo można zdobyć. Jak dla mnie to nie robi problemu.

Opublikowano

jezeli chodzi o szmaragdowe perły to boss respi sie po 6 minut na mapce od 95 z niego lecą dwie. a w ciagu 5-10 minut mozna spokojnie zdobyc po 20 perelek kazdego rodzaju ;)

Opublikowano

zal troche Nevios ddosowany Vertuis byl ddosowany ... te ddosy sa polaczone to raczej nie jest zbieg okolicznosci ktos chce wiecej graczy na servie ale nwm poco skoro i tak nikt nigdzie nie pojdzie

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy on, bo to no-hamachi nie wiemy kiedy zechce mu sie włączyć servera.

A co do TS3, to zależy moja gildia np. ma TS, więc nie martwie się. Napisze jak bd On.

Serwer Vertuis jest utrzymywany na małym serwerze dedykowanym.

Zapraszamy na naszą stronę, na której będziemy na bieżąco was informować.

Adres: nazwa serwera (bez mt2) + kropka (.) + pl

Strona jest jeszcze w fazie Beta i nie funkcjonuje w pełni.

//edit: Został dodany Xat, na którym można porozmawiać z administracją serwera.

Opublikowano

Zapraszamy na naszą stronę, na której będziemy na bieżąco was informować.

Adres: nazwa serwera (bez mt2) + kropka (.) + pl

Czemu nie napisałeś tak: www.vertuis.pl?

Opublikowano

Czemu nie napisałeś tak: www.vertuis.pl?

Z tego co mi wiadomo, zakazane jest podawanie linków, które wychodzą spoza MPC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...