Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sadzicie o nowym championie?

Krwawyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się bardzo podoba. Fajny wygląd, fajne spelle.

A co najważniejsze, jest do jungli i topa, a w jungli lubię bardzo grać.

Na pewno kupuję od razu jak wyjdzie.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Coś oryginalnego. Odstępstwo od tych wszystkich "mecha" skinów/postaci. Może troszkę wygląd nie pasuje do klimatów LoL-a, ale jak nie będzie OP to postać nawet, nawet :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

na Topie przez jakiś czas bd nieznszczalny z powodu Pasywa, ale przejdzie kilka nerfów... i już nie będzie taki OP.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Bullshit, przecież pasyw ma niezłe cd, dodatkowo musi najpierw do tego podejść, a przez ten czas może stracić dużo życia.

Dobrą countrą na pewno będzie Jayce, wystarczy trzymać go na odległość, a gdy podejdzie odrzucić i tak w kółko, aż nie będzie miał życia.

Klimatyczna postać, no ale cóż, zobaczymy jak to będzie w praktyce.

Opublikowano

Battlelet

Nie kupisz ZAC'a ponieważ odstrasza Cię jego wygląd ??

Widze że jesteś OP graczem i bardzo doświadczonym życzę Ci powodzenia na Field of Justice.

Ja od dzisiaj zbieram 7300 na Zac'a ciekawe czy bd banowany na rankedach....

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

3UP

Jakbym nie kupował postaci, które źle wyglądają to nie grałbym 20-30% postaciami w lolu ;]

Ogólnie postać zapowiada się ciekawie, lubię postacie typu "nie-ludzie" bo ich jest za mało jak na tą gre ;]

Opublikowano

Battlelet

Nie kupisz ZAC'a ponieważ odstrasza Cię jego wygląd ??

Widze że jesteś OP graczem i bardzo doświadczonym życzę Ci powodzenia na Field of Justice.

Ja od dzisiaj zbieram 7300 na Zac'a ciekawe czy bd banowany na rankedach....

Tak, nie lubie grać czymś co mi się nie podoba, to jak robić coś na siłę. Do tego gram na Midzie więc postać nie dla mnie.

Jestem OP graczem i bardzo doświadczonym, gram w to od bety ponad 3 lata, jestem w goldzie więc nie potrzebuje twojego "powodzenia" na Field of Justice.

Przestań hejtować :)

3UP

Jakbym nie kupował postaci, które źle wyglądają to nie grałbym 20-30% postaciami w lolu ;]

Ogólnie postać zapowiada się ciekawie, lubię postacie typu "nie-ludzie" bo ich jest za mało jak na tą gre ;]

Mi w Lolu nie podoba się tylko właśnie Zac i stara Soraka, którą zmienili. Do reszty nie mam nic.

Opublikowano

Właśnie Zac wygląda fajnie. Ogólnie postać zapowiada się nieźle, ma fajną mechanikę.

Nie wydaje mi się, że będzie OP, raczej stawiam na coś czym ludzie rzadko będą grać. Tak jak np.: Zyra.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@2Up

Na turniejach Zyra jest dość częstym pickiem. Gracze Bronz-Silver nie doceniają jej potencjału.

Ja również myślę, że Zac nie będzie dość częstym pickiem ( oby )

Diss_Stream.png

Opublikowano

Według mnie będzie taki sobie, na topa nie pójdzie bo będzie sam się zabijał, do tego brak dobrego harrasu, pod ap się nie zbuduje bo też będzie sam się zabijał, to będzie kupa hp z cc, szkoda bo fajnie się zapowiadał.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Kiepska animacja aa, dziwne skille. Idk co z tego będzie

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ogólnie postać mi się podoba (szczególnie, że to JUNGLER!), ale za to jego wygląd naprawdę mi nie odpowiada. Nie wiem czemu, ale mnie on odpycha tym glutem :/

Opublikowano

Pod względem wyglądu to najgorsza postać w Lolu.. nawet od starej Soraki... to po prostu model zalany zielonym kolorem...

Skin jaki będzie? Czerwony Zac? Model w czerwonym kolorze?

Skille są okej... mechanika też... ale nie kupie bo wygląd odstrasza.

Czy ludziom podoba się taric? Wygląda jak pedał a jednak to drugi po ezrealu najczęstrzy pick.

Co do postaci to masa cc, fajne ulti i pasywka. Jednak nie kupie go bo nie chce mi sie kasy zbierać a mam plany na inne champy

Opublikowano

nie wiem czemu wam wszystkim ten wygląd się nie podoba... Lepszego chemicznego odwzorowania champa nie widziałem i mi się bardzo podoba. Niektórzy piszą ze najgorszy wygląd w LoLu a spójrzcie sobie na Sivir (oczy bolą). Sądzę że ze pójdzie ten champ bardziej w stronę offtank supp z tymi cc bodajże 2. Odrazu jak wyjdzie to go kupuje i sprawdzam go w jungli ^^:D.

nudsyg_zps005130d2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...