Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] World of Tanks i World of Warplanes oraz World of Battleships... czy to już koniec?

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wot jest najlepszy jak dla mnie ;>

a grałeś w War Thunder?

Jeżeli nie to nie oceniaj z góry -.-

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka, nie wiem gdzie to napisać więc pytam się tu:

Zacząłem grać w War Thunder, ale mam problem.

Jak nie ruszam myszki to samolot obraca się wg. własnej osi...

Jak zmienić to tak, żeby się nie ruszał?

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Siemka, nie wiem gdzie to napisać więc pytam się tu:

Zacząłem grać w War Thunder, ale mam problem.

Jak nie ruszam myszki to samolot obraca się wg. własnej osi...

Jak zmienić to tak, żeby się nie ruszał?

napisz mi na PW albo w dziale "dyskusje"

Opublikowano

WoT przy WT to gówno, jakich mało. Ładniejsza grafika, silnik, który obsługuje kilka wieżyczek na samolocie, realizm. No i MM. W War Thunderze nie ma bonusu do celności i penetracji dla jednej z drużyn, oraz osłabiania tychże cech w drugiej. Tutaj liczą się umiejętności i ogarnięcie graczy - atakowanie jednostek naziemnych w odpowiednim trybie, albo zajmowanie lotniska. W WT bitwy kończą się zwykle na bitwach powietrznych między 2 na 2 ocalałymi, ostatnimi samolotami, i rzadko, naprawdę rzadko kiedy widzę miażdżące zwycięstwa w stylu 15 do 0, jak jest kilka razy dziennie w WoT.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Przepraszam, a w Wocie nie liczą się umiejętnośći ? Ja jako często gracz na samym dole listy na radnomie, robie więcej niż niektórzy z topki. Umiejętności liczą się zawsze ! A wocie szczególnie. Jednak ja przystaje przy tym, iż wot narobił sobie rzesze fanów, która przez dłuuugi czas będzie zapewniała sporo roboty dla WG. Jeszcze dobrych pare lat, jak wot przestanie być "trendy" ! Inne gierki typu WarThunder WoWP itp. dopiero wychodzą na rynek FreetoPlay. Może i WT będzie miał sporo graczy, ale to nic nie zmieni w WoT !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...