Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] World of Tanks i World of Warplanes oraz World of Battleships... czy to już koniec?

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze bedzie World of Tanks Generals z tego co pamietam.

A co to bedzie tym razem? czołgi powojenne? :D

Polecam również Star Conflict (twórców War Thunder). Symulator kosmiczny z rozwojem drzewek statków i ich modyfikacji - tj. moduły, uzbrojenie, rakiety (nawet są statki artyleria xD). Obecnie w to gram, no ale zobaczymy jak się rozwinie.

Oglądałem trailer. Szczerze mówiąc wole grać w Battlestara :D

A co do tego WT

to te konta po becie zostają usunięte czy zachowują sie? bo pierwszy raz gram na becie xD

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Japie&&&&&,ludzie co Wy gadacie,dam wam proste porównanie to jak Tibia Real z OTS- CI co maja grać w Real będą grali...((Nie hejtujcie za Tibie,podałem proste porównanie bo część głąbów nie zrozumie.))

Żadna gra nie upadnie od spadku graczy :) poniewaz wtedy zmniejsza ceny sklepów i zaczną promocje z kodami ;)

Jak dla mnie ten cały War Thunder to nie wypał, robią gre w BETA nie wiadomo czy wydawca nie wycofa się jak zobaczy spadek po becie.

Opublikowano

Japie&&&&&,ludzie co Wy gadacie,dam wam proste porównanie to jak Tibia Real z OTS- CI co maja grać w Real będą grali...((Nie hejtujcie za Tibie,podałem proste porównanie bo część głąbów nie zrozumie.))

Żadna gra nie upadnie od spadku graczy :) poniewaz wtedy zmniejsza ceny sklepów i zaczną promocje z kodami ;)

Jak dla mnie ten cały War Thunder to nie wypał, robią gre w BETA nie wiadomo czy wydawca nie wycofa się jak zobaczy spadek po becie.

nie sądze żeby tak szybko wycofał...

Owszem,gdyby sie troche pośpieszył z tym zamknięciem bety i oficjalnym otworzeniem to by coś z tego było.

Jak narazie słyszałem że oficjalne otwarcie War Thunder ma być wcześniej niż World of Warplanes.

Ale tak mi sie wydaje że War Thunder będzie najlepiej rozwinięty jeśli chodzi o samoloty. I zaczynam sie obawiać czy wogóle wejdą pojazdy lądowe i statki ale nie trace nadzieji i czekam cierpliwie :D

War Thunder jest nieźle zrobione, ale po pewnym czasie zaczyna wkurzać ten "realizm" (dostajesz 1 kulką i urywa ci skrzydło). Kto by chciał grać w czołgi, gdyby tam był taki realizm -> dostajesz w gąski i już nie możesz się naprawić.

No fakt ale możesz wybrać kolejny pojazd (czy to lepszy czy jakiś inny typ) i grasz dalej na tym samym polu bitwy ;)

Opublikowano

Nie zapominajcie, że WoT też jest nadal w fazie bety :)

no właśnie...

wargamming jakoś potrafi szybko sie zorganizować i to widzimy.

-Przynajmniej raz w miesiącu jest jakaś aktualizacja

-przynajmniej kilka razy w roku jakieś kody promocyjne darmowe

-szybkie oficjalne otwarcie

a WT to się "ślamazarzy" że tak powiem. I innych to poprostu wkurza (szczególnie tych,którzy są niecierpliwi).

Opublikowano

no właśnie...

wargamming jakoś potrafi szybko sie zorganizować i to widzimy.

-Przynajmniej raz w miesiącu jest jakaś aktualizacja

-przynajmniej kilka razy w roku jakieś kody promocyjne darmowe

-szybkie oficjalne otwarcie

a WT to się "ślamazarzy" że tak powiem. I innych to poprostu wkurza (szczególnie tych,którzy są niecierpliwi).

Częste aktualizacje nie koniecznie można zaliczyć na plus. Te nowe czołgi wcale takie dobre nie są, już lepiej jakby nowe mapy dodali, nowe tryby albo nowe formaty kompanii.

76561198001815076.png
Opublikowano

Częste aktualizacje nie koniecznie można zaliczyć na plus. Te nowe czołgi wcale takie dobre nie są, już lepiej jakby nowe mapy dodali, nowe tryby albo nowe formaty kompanii.

Dokładnie, wg robi wszystko na odwal się i żeby kasy natrzepać. Nowe czołgi to tylko zysk dla wg, gracze chcą szybko dojść do nowego X tieru i kupują free exp, premki. Jeśli war thunder będzie lepiej zoptymalizowany niż wot to wot moim zdaniem pożegna się z graczami.

A to że wt rzadko daje aktualki jest moim zdaniem na +, przynajmniej są dopracowane. A niecierpliwi to mogą poczekać aż WT już nie będzie w becie :P

Opublikowano

Co do Wargamming nie grozi im kryzys ani "upadek" bo są zbyt dorobioną firmą ;)

więc bardziej stawiam na ich firmę, i silniki z własnej produkcji niż firmy "krzak" Dlatego zostanę przy samolotach z Wargamming

Opublikowano

@Topic

Nie udzielono mi jeszcze odpowiedzi na jedno pytanie.

Czy to konto które mam na tych testach na War Thunder to zostanie zachowane?

Opublikowano

War Thunder pobije na glowe wot'a ,sa samoloty ,beda czolgi i statki wiec juz nadrabia

ale zanim to wyjdzie to poczekamy

gralem w bete w War Thunder ,nie moge sie doczekac czolgow

­

Opublikowano

War Thunder pobije na glowe wot'a ,sa samoloty ,beda czolgi i statki wiec juz nadrabia

ale zanim to wyjdzie to poczekamy

gralem w bete w War Thunder ,nie moge sie doczekac czolgow

Zanim dodadzą taką ilość czołgów co jest w WoT to trochę jeszcze minie.

76561198001815076.png
Opublikowano

Czołgi w WT ? OK jak im się to uda zrobić lepiej niż w wocie np. tak jak w BF3 itp. to ja się decyduję na WT.

Opublikowano

nie tylko ty :) bo ten zbugowany WoT + upity MM mnie już powoli wkurza.

czyli już można zauwazyć małe kroki do upadku gier Wargamming ;)

Opublikowano

nie tylko ty :) bo ten zbugowany WoT + upity MM mnie już powoli wkurza.

Po wprowadzenie arty X tieru, mm będzie losować tylko o 1 tier różne czołgi (9 i 10, 6,7 itp)

76561198001815076.png
Opublikowano

Po wprowadzenie arty X tieru, mm będzie losować tylko o 1 tier różne czołgi (9 i 10, 6,7 itp)

To co będzie z lekkimi ?

Opublikowano

Ci, którzy myślą, że WoT straci popularność to się mylą. Należy zauważyć, że Wargaming ciągle ulepsza grę i zawsze będzie krok naprzód niż WT. Gram ponad rok w WoT'a i nie odejdę od tej gry. Zresztą część z Was napewno nie jest fanami czołgów, skoro tak krytykujecie tą grę.

Opublikowano

Ci, którzy myślą, że WoT straci popularność to się mylą. Należy zauważyć, że Wargaming ciągle ulepsza grę i zawsze będzie krok naprzód niż WT. Gram ponad rok w WoT'a i nie odejdę od tej gry. Zresztą część z Was napewno nie jest fanami czołgów, skoro tak krytykujecie tą grę.

WG ulepsza grę? Nic w niej nie dodaje oprócz czołgów, jeśli według ciebie to ulepszanie...

Jestem fanem czołgów, ale prawda jest taka że wot dodaje tylko czołgi zamiast zoptymalizować grę, dodać jakieś nowe tryby? Chociażby jakiś realistyczny że taka szafa nie może zniszczyć E100 czy mausa, jeśli WT będzie miał realistyke to mogę Ci zapewnić że "fani czołgów" odejdą od wota dla realistyki. Wot to arcade, ale gdyby dodali tryb realistyczny to zainteresowanie tą grą na pewno wzrosłoby.

Opublikowano

To co będzie z lekkimi ?

Lekkie zostaną podciągnięte do 8/10 tieru. Jak narazie wiadomo tylko, że jakaś 40 tonowa Pantera może zostać 8 lekkim niemieckim.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...