Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Caitlyn

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli chcesz zrobic golemy z supportem to nie jestem taki pewien czy wezmiesz w pierwsze

W to free stun + zobaczenie krzaków i tak dalej.

dlatego caitlyn jest dobra z supportami ze stunami np morgana q lux q albo ryze w :D

Opublikowano

Szkoda że tut po części nie twój ale ok :P

Do suppów można dopisać Lux/Morgane.. jeżeli uda im się rzucić Q i cały Burst to nie ma bata że przeżyje.

Do tego w poradach można napisać coś bardzo OP.

Cait+Taric, Taric stunuje cait jak najszybciej stawia pułapke pod enemy i jest double Stun.

Przy rzucaniu ulta można umówić się z suppem żeby zestunował przeciwnego supporta, to często wychodzi.

Build jest ok, masteri to norma chociaż zamiast 1 punkt m.res dałbym 1 w zmniejszenie CD Flasha.

Opublikowano

Właśnie dziś kupuję caitlyn to się przyda.Nie lepiej zamiast statika tancerza kupić?

pd jest lepsze, ss to item sytuacyjny

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Napisz, że pasyw ładuje się 2 razy szybciej gdy stoimy w krzakach. Jest to bardzo ważna rzecz która nam ułatwia harassowanie z headshotów.

Opublikowano

http://how2win.pl/league-of-legends-caitlyn-poradnik-by-demol/

Wszystko co się nie znajduje w informacjach na stronie głównej LoLa, jest pod tym linkiem. Jedynie pofatygował się, żeby zamienić w zaletach i wadach bajery typu "Jej ulti może zostać zablokowane" na "łatwo zablokować ult". Treść tego poradnika nie jest autorstwa Farex'a, jedynie posklejał obrazki i skopiował zdania z h2w.

0/10

Opublikowano

Nie do końca.

W to free stun + zobaczenie krzaków i tak dalej. Q sie przydaje do harrasu, ale na 2lv już to weźmiesz. Nie mów mi, że na 1lv idziesz na trade. :D

niestety ale ja na 1lvl biorę Q, 2 level szybko wbijam i wtedy biorę W :)

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

przeciagnijcie sobie obrazek statikk shiva tutaj
3nd4g2.jpgi wyjdzie wam coś takiego
esrsyh.jpg

inne obrazki pochodza tez z tej strony, przypadek?

btw. dobry edit

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

@Up przeciez to zaszcyt HAHAHAHAHAHA , here take my like

Uau,zaszczyt to bedzie dla mnie ocenic twoj build :)

Ale do rzeczy:
Build:lepszy:Wszystko dobrze,sam lepiej bym nie zlozyl 10/10

Masterki:Dobre 10/10

Spelle:Dobre 10/10

Rozdawanie skilli :dobre 10/10

Przyczepie sie do run,dla mnie w glifach powinno byc wiecej arma ew. predkosc ataku,na bocie w early game bardziej sie to przyda. 8/10

Opis:Ladny opis :) 9/10

Ogolem 9,5/10 Naprawde dobry poradnik.

Japierdole chuj nas obchodzi jakis random , ktory jest twoim bogiem bo jest globalem na MPC ;)

POradnik jest sredni ogolnie to do adc wszystko podobnie, niemozna powiedziec ze ukradl bo i tak wszedzie jest to samo jedyna roznica pomiedzy wszystkimi buildami na adc jaka moze byc to dokladnie opisanie FAZ gry tak naprawde dokladnie

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Jaki rip człowieku..

Jest stopka, że zapożyczyłem pewne fragmenty od tamtego autora.

Z resztą wszystko jest już ustalone z Makinem.

Opublikowano

nie ma to jak zajebać z innej strony potem edytować cichą edycją i udawać, że nic się nie stało. taka to jest ta administracja

<>

Opublikowano

Powiedziałem już, że dodałem stopkę. Koniec tematu.

Szkoda, że na początku jak dodałeś tego tut'a nic takiego nie było i pisałeś, że w 100% jest twój, gdzie 9/10 pracy jest z innego forum skopiowane.

Dobry przykład dla użytkowników.

w83od2.jpg

Opublikowano

Farex mozesz mi possac lewe jądro jesli chcesz ;*

Warn, muszę...

Niema problemu jakos nie liczylem , na to ze nie dostane warma :) porpstu musialem to napisac

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...