Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Electronic Online | 110 Cap |

Nagi

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też wbijam.

Jaki spam Miyoshi? Podbitka serwera, w czym problem?

Już ci się w głowie pierdoli od tego moderowania. Jak się do tego nie nadajesz, to się za to nie zabieraj.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Panowie zrobilem wlasna Gildie i zapraszam serdecznie :) zawsze cos pomoge jezeli bede mogl
Nazwa: GreenTeaM
Lv: 3
Czlakowie: 3
Kontakt w grze na nick: DesperaT

:)

Opublikowano

Witam . Wiecie może o co chodzi nie umiem zalogowac sie na strone pisze

"An error occurred Application error"

A jak włączam Loadera wyskakuje ze inspa i nie pokazuje sie Start

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

Sprzedam golda na tym serwerze przez allegro doladowania telefoniczne itp itd wiecej info gg : 32840262 - TANIO

Opublikowano

Zrobiłeś początkowego questa?

Swoją drogą i tak nie ma tam po co grać, serwer to jedna wielka parodia. Na początku wydaję się być ok, ale po 10 restartach na dzień to złudzenie znika.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Po 1 to restart jest raz dzienie i trwa 5-10 min max lub czasami wogole nie ma . mi tam nie przeszkadza przynajmniej nie ma itemow za $ jak na 95% serverach prywatnych wystarczy troche sie pobawic i mozna ogarnca dobrego chara bez wydawania $ .Osobiscie server polecam to jest moje zdanie

Opublikowano

Komu ty chcesz to wmówić chłopie jak grałem tam ponad 2 tyg? 3 restarty dziennie to mininum, administracja to parodia, jeden Turek który nic nie ogarnia, drugi Niemiec który ogarnia. Jak się ten Turek/Egy zabiera za update'y, to serwer kilka h stoi bezczynnie. Grałem, nie polecam.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Dla twojej wiadomosci restartow juz nie ma !!!! Juz sa robione eventy itp wczesniej nie bylo ale jak widac dzis gm ogarneli server a jak grales jak server mial 3 dni to sie teraz nie wypowiadaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...