Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Electronic Online | 110 Cap |

Nagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e84Lf.png

Exp rate: 200x
SP rate: 250x
Drop rate: 25x
Gold rate: 50x
Alchemy rate: 1.5x
Sox rate: Normal
Job rate: 100x
Level cap: 110
Skill cap: 110
Mastery Level: 330
Gear Cap: 11D
Weapon Cap: 11D
Race: CH and EU
Botting: Allowed
Server slots: 1000
Server status: Online

Po Wykonaniu pierwszego questu na zabicie 20x ivy (1lvl) dostajemy:

itemyak.png

Od 1dg -9dg możemy kupić takie itemy ;D

setrz.png

Dalej:

Balans Job

Stacki 500x

Nowe Pety/Avatary

Constantinople fortress

Nowa pvp arena

Adv C/D

3EC / Co 1H...

Wl7s1Ui.png

8xne3Qz.png

Serwer ma 12 dni :) tak od razu jak by ktoś pytał :) i już ma 300 graczy onl :)))

Strona: http://www.electronic-online.eu 

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Nagi podał info co do silków

4EC/ Co 1H... Dodam EC na tym serwie płatnością SMS są tańsze niż PayPal :) duży +

co godzinę chyba są 3silki przynajmniej ja tak dostałem ;d

a FGW chyba nie ma? bo po co ;p Egy B idzie zdobyć zbierając gold, silver i iron coiny :)

2h5mv6g.jpg
Opublikowano

Mam problem. Po wybraniu start wyskakuje błąd program sro_client.exe przestał działać. Pobrałem całego clienta+media. Uruchamianie w trybie zgodności z XP i jako administrator nic nie dało (mam win7) Jakieś pomysły?

Opublikowano

Jakaś polska gildia istnieje ? Zaraz wbijam do gry nick JojoY

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Okej ludziska, upadł mi server na którym grałem, więc wraz ze swoją guild, jak i gildią dobrego znajomego postanowilismy szukac jakiegos dobrego serwera i natrafilismy na ten.. Kwestią godzin a nie dni jest czy zawitamy tutaj czy nie, ale jak tak to zasilimy server gronem 60-80osob, lub wiecej :) Jedną guild zrobię ja, będzie to international, a drugą zrobi znajomy, który jest z egiptu ale gildia którą zrobi ma serialnie pojęcie o grze, tam nie ma opierdalania sie, na kilku serwach byli najlepsi na serwerze jak i my..(będzie unia)
Więc, część z nas grała na serwerach playsro zeus, osiris (seidenkraft sie to teraz zwie), zszc, dwo, necro, devias, Chaos no i oczywiscie swego czasu na isro, więc na prawdę jestesmy starą szkołą z zasadami!..
Pamietam, że na playsro zeusie NPC FORUM zrobiło swoją gildie, ale rozpadła się dosyć szybko, jednak tutaj będzie inaczej!
Dlaczego tu to pisze?
Ponieważ szukamy ludzi do guild, jeżeli by nie starczyło miejsca zawsze mozna załozyć drugą...
Chcesz zagrać z nami? Jezeli zawitamy na ten serwer w ciągu miesiąca będziemy jedną z najlepszych guild! Jestesmy pro teamem który szuka serwa z dobrym supportem, no i przede wszystkim mądrymi gmami( jezeli są z egiptu to trzeba uwarzać w co się wchodzi)
Przekonałem Cie? Zapraszam do naszej grupy na facebooku
https://www.facebook.com/groups/OldSchoolServer/

Pozdrawiam wszystkich noobów ^^ Xardo

Opublikowano

Niektórzy ludzie mogliby zabić się skacząc z poziomu swojego ego...

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

335 graczy onl wow...

Jak ten serwer idze do przodu...

Dzisiaj po Fw na galaxy sro wbijam tu grać jest ktoś chętny na pt ? mam warriora 107lvl i zrobie do niego odrazu wiza i barda

Opublikowano

@UP2

Zabawa będzie fajna :) Może zrobimy jakaś guild ?

@up

Ja bym celował w Con :)

Opublikowano

Const posiada gildia w której jestem obecnie. Mamy 45 osób z 110 lvl więc wam ciężko będzie teraz. Może za tydzień :D

Zawsze można unie zrobić.

Edit: 360 graczy online

Opublikowano

Ja jestem za zrobieniem polskiej gildi

A jak już istnieje to z chęcią dołączę mój nick JojoY

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

@UP

Opłaca się robić na tym serwie job ??

a jak tak to powiedz jaki jest zarobek ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...