Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][No-Premium]BONZAII [MODY] [FRAKCJE+SURVIVAL] Zapraszamy

Ibizaa

Ekonomia  

158 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie ?eby gildie i claimy by?y ta?sze

2. 2. Czy chcecie aby admin doda? co? do sklepu i zwi?kszy? cen? tych itemów które teraz s?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem...

Ponieważ gdy odpalam setup.exe to wyskakuje że nie można odnaleźć jakiejś tam ścieżki w czymś tam.

Może ktoś pomoże ?

#EDIT Naprawiłem ten problem a teraz FML mi się rypie i nie odpala Minecrafta powie ktoś o co chodzi ?

graphic.png

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem...

Ponieważ gdy odpalam setup.exe to wyskakuje że nie można odnaleźć jakiejś tam ścieżki w czymś tam.

Może ktoś pomoże ?

#EDIT Naprawiłem ten problem a teraz FML mi się rypie i nie odpala Minecrafta powie ktoś o co chodzi ?

jakieś error logi?

nie jestem w stanie Ci pomóc, jeżeli nie przedstawisz mi żadnych informacji z crashu.

Mogę ci tylko doradzić, byś odnalazł w folderze z zainstalowaną paczką, folder ".minecraft" i skopiował/przeniósł go do %APPDATA%/Roaming.

Następnie uruchom grę, tak jak zazwyczaj uruchamiasz minecrafta.

Mam nadzieję, że pomogłem ;)

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

@refresh!

P.s. wesołych świąt xD

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Święta święta i po świętach.

@refresh! xD

Opublikowano

Na czacie na serwerze wyskakuje zebym sie zarejestrowal na nick na stronie. W rejestracji jest weryfikacja i nie wiem o co tam chodzi.

"Weryfikacja: Bonzaii.eu to serwer ... jakiej gry ?"

Tu nie wiem o co chodzi. Wpisalem: Milej, Survival, Fajnej, Ciekawiej

I wyskakuje:

Popraw następujące błędy:
  1. Niepoprawna weryfikacja CAPTCHA. Spróbuj ponownie.

Jak mam sie zarejestrowac ?

Opublikowano

dobra, usunę to bo widzę ze sa problemy.

Weryfikacja: Bonzaii.eu to serwer ... jakiej gry ?

Odpowiedź: minecraft

Tjaaa... za dużo osób próbuje wstawić tam słowo, jednak poprawniej byłoby gdybym napisał: "Bonzaii.eu to serwer ... , jakiej gry?"

xD

Opublikowano

Thaumcraft dodacie ? ;p

ThaumCraft nie ma na Multipleyer -.-

Bedziemy planowac osobny serwer z thaumcraftem, na tym serwerze nie bedziemy go wgrywac

To powodzenia z wgrywaniem...

THAUM CRAFT'a Nie ma i nie będzie na multiplayer! Ten mod na multi nie działa...

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

ThaumCraft nie ma na Multipleyer -.-

To powodzenia z wgrywaniem...

THAUM CRAFT'a Nie ma i nie będzie na multiplayer! Ten mod na multi nie działa...

HAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAVHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

HAHAHAHAAHAHAHA HAH AH HA AHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

@refresh!

Opublikowano

@ref!

Opublikowano

@REF, serwer 1.4.7 (z modami) ;]

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

ej dlaczego jak pobralem ta paczke no nie ? chcem wejsc na serwer i pisze takie cos : can't resolve host name -.- o co biega ?

76561198058318404.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...