Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][No-Premium]BONZAII [MODY] [FRAKCJE+SURVIVAL] Zapraszamy

Ibizaa

Ekonomia  

158 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie ?eby gildie i claimy by?y ta?sze

2. 2. Czy chcecie aby admin doda? co? do sklepu i zwi?kszy? cen? tych itemów które teraz s?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbije i ocenie server ;p

edit : wbilem zarejestrowalem sie

i nic nie moge pisac

zrobilem relog i pisze mi

SESSION DATAES DOESNT CORRISPOND PLEASE WAIT THE END OF SESSION

to jest pierwszy server gdzie takie cos widzę czekam z 2 min i ciagle to samo

jak to GOWNO NAPRAWIC ?

edit : poczekalem kilka minut i wbilem wreszcie i wszystko dziala

rageguydajdiaxa.png

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajny mini event pokaz co mozna zrobic w computercraft scena z Gwiezdne wojny

Czy to mozna nazwac eventem to nie sadze ;p

Jezeli chcesz eventow, poczekaj az wyjde ze szpitala ;]

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

paczka zawiera osobną wersję minecrafta 1.4.7, którą instalujesz w wybranej lokalizacji. Będziesz mogł skorzystać z skrótu naszej paczki i uruchomić Minecraft z Modami, lub z tego skrótu co zawsze korzystasz, by grać w MC .1.5.1

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Normalnie przez instalator bez przenoszenia do appdata

Później z przenoszeniem i nic.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

gonzal pobierz najnowsza jave jesli nie masz, ewentualnie z folderu z zainstalowana gra, poszukaj folderu .minecraft i jego przenies do %APPDATA%/Roaming, uruchamiaj tak jak zawsze uruchamiales Minecrafta i MUSI ci dzialac.

Opublikowano

Danny serwer

Miałeś na myśli denny? Jeśli mógłbyś poprzeć swoją wypowiedź czymś więcej niż samym przymiotnikiem, byłoby lepiej.

Bo jak na razie twoja opinia mnie nie przekonuje i myślę, że nikogo innego by też nie przekonała.

Zapraszam do gry!

P.s. Ostatnio bug z rozładowywaniem się przedmiotów - Naprawiony!

Opublikowano

mlynek, mow co chcesz o tym serwerze

ale lagów nie ma wogóle.

Nie ma prawa wystąpić żaden lag, jeśli ty masz lagi to jest to ewidentnie wina u Ciebie.

P.s. (mogą wystąpić jeszcze lagi gdy ja (se7en) jestem na serwerze i coś kombinuję)

Zapraszam do gry!

Już niedługo kolejny event - do wygrania będzie Klucz Steam do pewnej gry, VIP, i inne nagrody !

Opublikowano

Taaa IhaHax, widze ze to jest problemem nie tylko dla ciebie.

Poniewaz ta wersja factions nie umozliwia blokowania uzywania itemow na terytorium cudzym, najprawdopodobniej wrocimy do poprzedniej wersji gdzie bedziemy mogli zablokowac uzywanie Wrench'a na terenie claimów.

;)

Spróbujemy to zrobić w niedalekiej przyszłości

Opublikowano

Serdecznie przepraszamy za problemy, ale od wczorajszej nocy jestesmy bez przerwy ddosowani przez pewnego zawiedzionego uzytkownika...

Probujemy zabezpieczyc serwer i przez to Minecraft/Teamspeak/Strona moze nie dzialac poprawnie.

Opublikowano

za ddosowanie nie grozi czasem jakieś konsekwencje prawne ?

ta, ale nie ukrywajmy

Polska

;)

Za dużo zabawy a i tak by all poszło na marne.

Zapraszamy na serwer ;)

Opublikowano

Zapraszamy!

Spodoba wam się u nas!

Jedyne czego nam jeszcze brakuje to więcej graczy!

P.s. Serwer nie jest na kase.

Jeśli chcesz wbić, żeby kupić VIPa i być najlepszy, nie trudź się. VIP tylko do wygrania w konkursach ;p

Opublikowano

ja juz tutaj nie bd grac

dlaczego ? bo ktos nie wiem jak wbil do mojej gidli ( na claimie) i ukradl wszystkie maszyny wrenchem (skrzynie sa nie ruszone )

edit :

odbudowałem się i po 1 dniu znów mnie okradli a tym razem wszystko ogrodziłem murem i tak wbili i ukradli

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

przykro mi IhaHax, jednak wiesz, że to jest urok gry na Survivalu z Frakcjami...

Jest wieeeleee sposobów na wejście do czyjejś bazy chociażby FrameMotor z redpowera ;p

@refresh!

Zapraszamy na serwer ! ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...