Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik do wklejania broni

marcin13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HaHAHAHAHAHAH BRONIE HAHHAHAHA FAMAS HAHAHAHHA

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
  • Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HAHAHA DOBRE

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

POWtarzam jest to undetected!! tylko trzeba wiedziec jak to dobrze obsluzyc zeby nie dostac bana ale i tak to bedzie zapatchowane z tego co mi sie wydaje ;p

Opublikowano

ja umiem:P dlatego mi sa potrzebne all bronie:P, aa i jest to undetected i nie trzeba wcale duzo umiec:P ja po 10 minutach przkształcilem ten poradnik do artmoneya i jest cacy

Opublikowano

Haha dzieki za poradnik. Biegam sobie przez caly dzien z l85a1 i nie dostalem ani 1 kicka a tym predzej bana.

Poprostu zrobcie bronie i wylonczcie ten program i nie dostaniecie nawet kicka!!

24 lvl, 27 lvl - ban, i co mam nie uzywac chakow??

Opublikowano
1). Włączasz WarRock` a

2). Włączasz Cheat engine 3.4 ( http://www.heijnen1.demon.nl/CheatEngine54.exe )

3). Wybierasz aplikacje(Mały komputerek w lewym górnym rogó CE)po wyświetleniu listy szukasz: WarRock.exe(na samym dole powinno być)

4). teraz tak:

a). Value Type: Text

cool.gif. Scan type: Search for text

5). Dane broni: tu wpisujesz kod y na bronie (jeśli np. chcesz ustawić famasa dla assualta wchodzisz do item shopu wybierasz postać assualta klikasz na 3 slot i wybierasz k2 tylko musi być pokazane że postać ją ma w rękach jęsli wybrałeś k2 to w pustym polu gdzie masz TEXT: wpisz kod przypisany k2 czyli DC02, dajesz potem first scan i po lewo w ramce pojawią ci się różne kody klikasz tylko na zielone kody (klikasz 2 razy lewym przyciskiem)po kliknieciu te kody pojawią się na dole w ramce i po tym w tej ramce masz obok kodów takie kwadraciki musisz je zaznaczyć i potem przejść do value w tejże ramce klikasz 2 razy na kod w tej ramce i zamiast DC02 dajesz DC04 klikasz ok i tak we wszystkich kodach w dolnej ramce)

6). Wyłączamy slot z dana bronią

7). Wychodzimy z servera i wchodzimy spowrotem

8). Otwieramy dany slot i z "standatdowych" broni wyłania nam się dana broń, wtedy ją wybieramy na dany slot!

9). Gramy i i się cieszymy nowymi broniami

http://img410.imageshack.us/img410/2828/beztytuucc2.jpg

tylko zielone!!!!!

UWAGA!!!!!

PO PODMIANIE BRONI PROGRAM BęDZIE CHCIAł TE PROCESY ZAPISAć NIE ZAPISUJEMY ICH

wejdź do wr i postępuj od 6 pkt.

tylko pamietaj, na figurce postaci musi miec w rękach broń którą zamieniasz!!!!!

Główne m24: DG05

PSG_1: DG01

Barrett_M82: DG02

AWM: DG07

AssAult:

2 slot: DB01

Desert: DB02

MP5K: DB03

Glock: DB05

Beretta_Dual: DB06

Główne K2: DC02

Famas: DC04

L85a1: DC05

Kałach: DC01

M4A1: DC03

Medic:

2 slot: DB01

Desert: DB02

MP5K: DB03

Glock: DB05

Beretta_Dual: DB06

Główne MP5: DF01

D_Scorpion: DF07

MP7a1: DF06

TMP9: DF04

P90: DF02

UZI: DF03

K1: DF05

Medic kit1: DQ01

medic kit2: DQ02

Poradnik będzie tutaj do godziny 22:00

bump.

Opublikowano

Wszystko pieknie tylko ze to moj poradnik kurw mac co za debil dal to tu ?

dalem kilka osoba i jakis nob musial to tu dac zal mi was noby

to ja petarda

omg kto sie zadzi moim poradnikiem noby zajebane ?

n0hacker02ad2.jpg

jazdajy8.jpg

Opublikowano

Stało sie bo przez was noby pierdolone juz so nikt nie pogra tak

ja pierdole was kazdy na poland kto wkleja bronie kto wkleji bronie mi

dzieki wam wszystkim i tym co dal poradnik

nob pierdolony dostal odemnie screeny z opisem i polecial podlizac dupe na forum ehh szkoda gadac //peterda//

n0hacker02ad2.jpg

jazdajy8.jpg

Opublikowano

A ten poradnik niech sobie będzie, nooby i tak nie mają odpowiedniego programu.CE wiadomo a Art Money za trudny w obsłudze

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

abduloo. Masz laggi jak hu* też taki czasami mam jak brat gra na necie. Twoi przeciwnicy widzą cię dużo póżniej, niż ty ich xD

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

ale noob przez to stanie sie wykrywaly tylko dlatego ze jakis głąb wstawił poradnik. xD usun to!!

Opublikowano

idioci to nigdy nie bedzie wykrywalne jedynie to cie admin moze zbanowac jak cie sprawdzi ale to tylko nA POLAND SERVER BO TO IDIOT SERVER HAHAHAHAHHHAHAHAH ja juz gram z tym 5 dni ani kicku ani banu ale moga to zapatchowac to zaden poradnik nie pomoze Muahahaha :>:>

i slawek jeszcze raz wyslesz na neta virusa i bedziesz dawal ludziom ze to poradnik to sie nawet nie kapniesz kto ci kompa zrabie ...

Opublikowano

Robie wszystko wedlug poradnika w art-money ale kiedy wchodze ponownie na serv psize wepon expiring in czy cos takiego :/ pomozcie plssss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...