Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik do wklejania broni

marcin13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluje, teraz każdy będzie miał wklejoną broń = wykrywalność przez pb... ja sobie już te bronie kasuje bo nie chce ryzykować bana przez ten poradnik... n/c

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

marcin13 KURWA PIERDOLCU HUJU DZIWKO CIPO KUTASIE BARANIE CZAPLOJADZIE GOWNOJADZIE JEBANY PRZEZ LEWE OKO PRAWEJ REKI SKASUJ TO BO CI KURWA SKLEPIA MORDE PIERDOLCU TERAZ TO BEDZIE WYKRYWALNE HUJ KURWA DUPA CIPA HUJ KURWA DUPA CIPA NA HUJA TRUD INNYCH SKORO JAKIS IDIOTA ZAWSZE MUSI TO ZJEBAC DEBIL CIPA

Opublikowano
marcin13 KURWA PIERDOLCU HUJU DZIWKO CIPO KUTASIE BARANIE CZAPLOJADZIE GOWNOJADZIE JEBANY PRZEZ LEWE OKO PRAWEJ REKI SKASUJ TO BO CI KURWA SKLEPIA MORDE PIERDOLCU TERAZ TO BEDZIE WYKRYWALNE HUJ KURWA DUPA CIPA HUJ KURWA DUPA CIPA NA HUJA TRUD INNYCH SKORO JAKIS IDIOTA ZAWSZE MUSI TO ZJEBAC DEBIL CIPA

Zgadzam się w zupełności z tobą... Zwykły NEO KID i tyle... Widać po samym nickname... 13 latek masz szczeniak i myśli że świeci...

Opublikowano

KURWA DEBILU I JESZCZE JEST NA MNIE BO TA FOTKE TO KOLEGA ZROBIL SPECJALNIE DLA MNIE NIECH CIE KURWA SPOTKAM TO SPALE TWOJA MORDE NIE WYPARZONA

NIECH CIE TYLKO KUTASIE SPOTKAM BEDZIESZ BLAGAL NA KOLANACH ZEBY CIE LUDZIE ZOSTAWILI KTORZY SIE TRUDZILI NA TYM TY BARANIE GLUPI LEPIEJ TO USUN

Opublikowano

KURWA LUDZIE GDZIE TU JEST MOD TEGO FORUM JAK JUZ TO TO JEST DLA VIP A NIE PUBLIC IDIOTA GDZIE TU JEST MODERATOR JA PIERDOLE USUNCIE TEN TEMAT BO SIE DOJEBIE ZARAZ

Opublikowano

Marcin. Za konta? Koczo robił za konta 1 lvl... Ja robiłem niektórym za free jak do mnie pisali. Nie wiem co to za problem zrobić new konto. Jesteś beznadziejny i tyle.

bez gif.

Opublikowano

dawid moze dlatego ze go nie odpaliles? prosilbym jednak o usuniecie tego tematu.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Nawet jesli tak to co z tego? ja mam wyslanych 218 ticketow ze swojego glownego konta, z czego 90% to raporty na cheaterow.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Ja pierdziele teraz ta gra niema sensu tak jak nabijanie lvli ahh

Oby K2 zbanowalo wszystkich co tak maja

Moze jak ktos dostanie bana na 30 lvl juz nie bedzie cheatowal ;p

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Warrock philipiens rulez kto chce grac prosze pisac na PW

Opublikowano

hehe xD dostalem bana na 32lv xD koniec z WR hihi tak pewnie i sie cieszysz?

Ludzie Dobra Wiadomosc:

Musze powiedziec ze ten hack nigdy nie bedzie wykrywalny poniewaz ma juz 2 lata

widzialem to samo na mpcforum.com ludzie tak samo robili np mieli na kazdym slocie granaty a post byl 2 lata temu mozecie grac

przepraszam za nie mile slowa i milego grania

a dlaczego nie bedzie wykrywalne bo PB wykrywa ciagle to np psg jako m24 czyli bronie standardowe mozecie grac!!!

Opublikowano

fajnie mam nadzieje ze jest na tym forum admin ktory ma troche wiecej pod suitem i usunie ten temat

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

A moze ktos wstawi poradnik na artmoney ?

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...