Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp do WoW'a

DzikiWonsz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym żebyście złożyli mi kompa, który pociągnie World of Warcraft na ultra / high -powiedzmy.. Komp bd mi służył głównie do grania w tą grę, czasami też w jakąś inna, ale nie bardzo wymagającą.. Ze starego niestety nic nie wyciągnę. ;c

Nie bd podawał budżetu, chcę żebyście zrobili to jak najmniejszym kosztem. Chce się tylko przekonać ile mnie to może wynieść :)

Nagradzam plusikami +! :D

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez tego nie da rady ? :)

Powiedzmy że budżet 1300 / 1500 max.

@edit. Ale bierzcie pod uwagę że bd go mocnooo rozbudowywał .. Więc dajcie jakąś przyszłościową MOBO. Ten komp ma mi wystarczyć na 2 lata. +/-.

Opublikowano

Za taką cenę to i tak masz kompa, który nie jest na obecne czasy jakiś supcio do gier na high...

@up

W obu zestawach nie ma sensu wkładać nagrywarki za 80zł o.O btw. Deus nie jest tutaj potrzebny, Corsair VS 450W styknie.

Opublikowano

Lepszą, czyli co bd mógł w nią , w przyszłości wsadzić ?

I dlaczego lepsza ? :)

Sorki że się tak dopytuje, ale jestem zielony i chcę się jakoś obeznać ;]

Opublikowano

Lepsza płyta ma 4 wejsca na ram ddr3 i obsluguje max 32gb a ram a słabsza 2 wejscia ddr3 na ram i do 16gb

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Siemanko mam pytanie odrazu przepraszam jeśli nie tu pisze i porszę o przeniesienie. Chodzi mi o hack do WoW TBC 2.4.3 MultiHack czy ktoś się tym bawił i ma czas by mi pomoc chciałem zobaczyć moc Gm :D

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie :

W starym kompie mam nagrywarke : SAMSUNG HD321KJ (S0MQJ1NP802402) - czy styknie do nowego kompa, czy nie ? bo jeśli by stykła, to zawsze to 80 zł mniej i dołożył bym do obudowy .. ?

Co myślicie :)?

Opublikowano

To jest dysk a nie nagrywarka. Sam taki miałem, gówniany ale lepiej go wsadzić i w coś lepszego zainwestować.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nic się nie stało :p

Jeśli jest na SATA to nie będzie problemu. Czyli taki cienki kabel.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Sorki że odświeżam , ale mam jeszcze jedno pytanie .

Czy ta obudowa bd dobra?, chodzi mi o to że nie chcę później wymieniać obudowy , tylko CPU, GPU itp. Obudowę chciałbym od razu dobrą kupić, żeby w przyszłości dała radę.

Opublikowano

Jaka ta obudowa? Poza tym odświeżanie to normalna rzecz ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...