Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadius.pl [Dedyk]

AnonimowyTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

loginer111 taki cwaniak to Aod pod takim nikiem jest pisze i zapowiada Aresthie ż kupił maszyne i bedzie stabilniejsza właśnie widać rozwalili tego Neviosa w drobny mak i ta maszyna miała być stabilniejsza jak tam były bug na bugu biłem metka w m2 i ex leciał 70 lvlowi on jest takiśmieszny a taki mocny jest a kupił maszyę za 200 zl i co to ma być śmiechy zrobił i pośmiewisko i ekipe zwołał z extreme bo myśli że mu co coś da o.Oo.Oo.Oo.O Aod naucz sie po piersze usuwać bugi a na tym to nie polega bo nie umiesz se z takimi żeczami poradzić pozdrowienia

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

loginer111 taki cwaniak to Aod pod takim nikiem jest pisze i zapowiada Aresthie ż kupił maszyne i bedzie stabilniejsza właśnie widać rozwalili tego Neviosa w drobny mak i ta maszyna miała być stabilniejsza jak tam były bug na bugu biłem metka w m2 i ex leciał 70 lvlowi on jest takiśmieszny a taki mocny jest a kupił maszyę za 200 zl i co to ma być śmiechy zrobił i pośmiewisko i ekipe zwołał z extreme bo myśli że mu co coś da o.Oo.Oo.Oo.O Aod naucz sie po piersze usuwać bugi a na tym to nie polega bo nie umiesz se z takimi żeczami poradzić pozdrowienia

Tylko dlaczego piszesz to w temacie Nadius'a ? :O

18706.png
Opublikowano

Proszę nie wypowiadać się o innych serwerach w naszej prezentacji. Lub aby to chociaż dotyczyło naszego serwera :)

Opublikowano

w piątek bedzie przerwa techniczna w której zostaną dodane nowości, więcej informacji na naszym forum zapraszam tez na www.nadius.pl

Opublikowano

Nikt juz na takich dennych serverach nie gra

dennych? czlowieku idz sie leczyc idz na tego swojego jakiegos zajebanego priwa gdzie wbije 250lvl w 4h i nie udzielaj sie w takich tematach bo taki serwer to jest najlepszy jaki moze byc tylko ze ty "dzieciak neo" ktory musi miec 6/7 bony 45456675 na ludzi i chuj wie co gra tylko na jakis easy w chuj to wiesz nie musisz sie udzielac w takich tematach ...

zachecam do grania , serwer nie na 1 dzień , szukałem czegos takiego ;-)

racja taki serwer mi pasuje przywiazujesz sie do niego jak do pl'a ale jest o wiele fajniej :) polecam serwer jak naj naj bardziej

Opublikowano

Strona główna aż zniechęca, gdyby ktoś podesłał mi link nie do prezki, a bezpośrednio do strony serwera to nawet bym nie pobierał. Mam nadzieję, że to się zmieni.

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Opublikowano

Strona główna aż zniechęca, gdyby ktoś podesłał mi link nie do prezki, a bezpośrednio do strony serwera to nawet bym nie pobierał. Mam nadzieję, że to się zmieni.

ta strona to dno całkowite

Opublikowano

ta strona to dno całkowite

Wolałbym taką stronę niż od Le****Mt2.

@Topic: Z tego co widziałem serwer miał jakieś opóźnienia ale wystartowali. Z ciekawości sprawdziłem IS i zauważyłem uszkodzenie każdego obrazka oraz bug.

Więc jeżeli ktoś by chciał mieć wszystko z IS za darmo to nie ma jakichkolwiek przeszkód, mam nadzieję, że to naprawicie.

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

haha xDarku ale ty jestes pusty ts instaluje sie w ciagu Hmm 30 min max i zrobinie rang/kanalow ze 2h max zeby wszystko ladnie bylo :)

bravenceter.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...