Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadius.pl [Dedyk]

AnonimowyTeam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer online?

Tak, serwer jest już online była krótka przerwa (15 minutek) na wgranie biologa oraz usprawnienie kilku rzeczy.

18706.png
Opublikowano

jest malo osob, bo idioci wchodzac na serwer tego typu spodziewaja sie wszystko za darmo i exp x10000000 a tu lipa

fajny, stabilny serwer do pogrania na dluzej ale jak nadal tak pusto bedzie to trzeba bedzie zreygnowac

chociaz od rana troche przybylo

Opublikowano

obiecuje że serwer będzie rozreklamowany staramy się aby było jak najwięcej ludzi, jest konkurs na reklamę serwa zapraszamy do pomocy nam będą nagrody w postaci SM

Opublikowano

Download clienta wyjatkowo wolny ( byc moze wina mojego lacza ale inne rzeczy pobieraja mi sie 2/3x szybciej ).

Serwer wyglada ciekawie napewno zagram i zostane na dluzej, gdzie IS ?? bo pety i wierzchowce w prezce sa a IS'u nie widac ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Mozna ulepszac KD+2 ? co potrzeba do ulepszenia ? Ceny u handlarki troche przesadzone, malz 100 kk ?? 200 zmianek 60 kk ??

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Mozna ulepszac KD+2 ? co potrzeba do ulepszenia ? Ceny u handlarki troche przesadzone, malz 100 kk ?? 200 zmianek 60 kk ??

KD +2 są tylko i wyłącznie do przetopów. Nie można ich ulepszać.

Cena 200 zmianek to 20kk.

Co do małża to jeszcze mamy dylemat za ile go wystawić :)

18706.png
Opublikowano

Proponuje 1kk za malza,mam 62lv juz i mam okolo 100kk a zeby zrobic lepsza zbroje np na 54 na 7 trzeba biala perle a zeby perle 1 dropnac tez trzeba troche tego kupic.

Dodajcie drop bo eq z lez wogóle nie leci,tarcze na 61 tez i kaski na 41 dodajcie drop tego w v2 pajaki.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

System ulepszeń do dupy ^^ Faforyzowanie bodego :) On ma jedynie jakiś normalny system. Sura, szaman... Ceny beznadziejne. Serwer 4/10.

Opublikowano

hmmm nie polecam gry na tym privie, ponieważ małze są po 100kk, gdzie na każdy item +6,+7,+8,+9 potrzeba perel (są szanse, że spali....) administracja to typowe dzieci. Dają bana bez ostrzeżenia..... Jednym słowem

JEBAĆ TEGO PRIVA :D

Opublikowano

Muszak Dodajcie drop eq z lez tarczy na 61 buty fenki ognistego ptaka i kaski na 41 bo to wogóle nie dropi i zmiencie w zakladaniu gildii bo pisze ze od 40lv a sie zaklada od 60lv a. I zmiencie cene malza na 5kk bo nawet nie ma szansy zrobic eq.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

dobry serwer jednak za malo luda ;)

mi tam nic nie przeszkadzalo poza tym iz nie bylo zareczynowego...

wbilem 76 i co dalej? w grocie exp lipa..

pomeczyl bym sie troche i bym wbil lvle..

ale jaki sens? kto tam gra? z chunjo 6 osob ;p

top 1 Bazyl(76 lvl) - top 20 OssA(54 lvl)

z tego okolo 10 osob juz nie gra to gdzie reszta> kilka 20 lvle moze z 5...

na calym serwie nie ma wiecej jak 50 osob...

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...