Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymarzone życie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już mam wymarzone życie Dom dzieci dobrą prace ładną żonę samochód super sąsiadów kolegów i miło spędzam czas

I to tylko w simsach 3

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

dom, dzieciaki, żona która nie zrobi sobie ze mnie portfela. Ogólnie zestarzeć się przy niej i żeby dzieciaki miały dobrze.

Nareszcie coś w miarę fajnego w pogaduszkach :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Grać w NBA, mieć żonę której będzie na mnie zależało, zdrowe dzieci którym dobrze się będzie żyło i ładny dom.

Opublikowano

Hmm, spokojnie życie :) Żonkę która kocha i nie dupcy się za rogiem, dwoje dzieci, samochody i rzecz jasna jeździć z rodziną po świeci a na starte lata chce piwny brzuszek i mieć wyjebane na wszystko :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

wyjechać z Polski, o ile sytuacja się w niej nie poprawi, mieć ładny dom, ew. duze mieszkanie, dobrze płatną i przyjemną pracę, na tyle ile to mozliwe znanego bloga. Raczej żadnych dzieci, ale moze mi sie zmieni. Oczywiście to wszystko przy boku Mateqa :)

2lp4zo.jpg

Opublikowano

Wiele mi nie potrzeba, wystarczy, aby ta pani była zawsze przy moim boku: muffffin. : )

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Moje wymarzone życie wyglądało by tak: Gdy się budzę są przy mnie dwie piękne kobiety. Tyle wystarczy. I tak codziennie.

Opublikowano

Wymarzone życie... ładny dom z ogrodem, border collie i oczywiście kochający mąż. :) No i oczywiście żeby nigdy nie zabrakło czasu dla siebie w wirze pracy oraz codziennej monotonii.

Opublikowano

Pół kilo hery na stole, z kilo zioła, kilka dziwek i pełna lodówka w 0,7'demkach :D

Opublikowano

Leżeć Sobie na Jamajce paląc lolka i mieć wyjebane na wszystko B)

No i oczywiście żeby nie znać takiego czegoś jak "internet"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...