Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7]CyberCraft

SPYROO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

H@ : Mrrr
Zastepca H@ : Grrr
Dobre :p
To ja bede Rrrr :p

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERver Będzie wyłączony do odwołania.(około 4 dni)
Chcemy naprawic błędy tak aby wam graczą gralo sie lepiej.Przez czas w którm będzie server off. usuniemy mody,bledy,bugi które crashowaly server.mysle ze was tak samo jak nas denerwuja ciagle crashe i bledy na serverze. Przepraszamy za problemy .

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nowa paczka Dostepna naprawiono crashe dodano GregTech mod i inne tf zostanie dodany za kilka dni

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zwykła kopia modcrafta. Bądźcie oryginalni a nie kopiujecie czyjeś pomysły. Paranoja. Zresztą ceatynek jest byłym graczem i bywalcem serwerowym ;)

KsOC7.jpgPOMOGŁEM? KLIKNIJ LUBIĘ TO!
Opublikowano

nom

z moich obserwacji wynika ze kazdy server minecraft z modami upada szybciej niz normalny

gralem juz na tylu serverach i paczkach ze mysle ze moge powiedziec ze jestem specjalista o to lista w moim opisie pod postem

rageguydajdiaxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...