Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7]CyberCraft

SPYROO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze pograłem ze 3h i mam takie zdanie :P Powinien być reset całkowity serwera. ItemShop jest totalnie bezsensu. W jeden dzień można dzięki niemu zrobić Quantuma... Powinien być reset wszystkiego i usunięcia na zawsze ItemShopu. Po tygodniu gry wszystko można mieć... I serwer się znudzi.

Opublikowano

quantum i koniec tylko ten kto ma fantazje buduje mechanizmy jakich nie ma computercraft ma tyle mozliwosci buildcraft tez ;]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie chodzi mi, że Quantum to koniec... Ehh czytanie ze zrozumieniem... Chodzi mi o to, że Quantum powinno się zdobyć po chociaż 5 dniach... Przy takich możliwościach w tydzień można wszystko zbudować itd.

Opublikowano

jak ja gralem na innych serwerach to po jednym dniu mialem kilka quantomow bez niczego bez shopa bez haxów ;] gralo nas 5 to szybko szlo

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Za niedługo bedzie launcher i dodaajemy kilka nowych modów ;] bedzie wiecej zabawy ;]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

z racji gdyz gracze nie przestrzegali zasad łamali regulamin ogradali innych graczy wprowadzamy whitelist ci którzy chcą zagrac zapraszam na ts.eg4o.org gdzie mozna sie zapisac u Mucha i TATRA

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up Bardzo dobrze wymyśliliście a co gdy nie mam mikrofonu? Mam tylko po to ts instalować?

Czy mogę tutaj w komentarzach ze znajomym się zapisać?

Opublikowano

Skoro jakiś gracz nie przestrzega regulaminu to banujesz jednostkę a nie zamykasz serwer dla całości, bo ze swojego doświadczenia wiem że system Wl przez Ts nie przyniesie zaplanowanego skutku.

Opublikowano

Do dupy, server kazdy klonuje itemy i maja po 20302020 diaxow maszyn itd itp ;p

np kto taki ?

a co do tematu ktoś wie kiedy bd rekrutacja przeprowadzona ? gram już kilka dni na tym servie i mi się spodobał i mam nadzieje że bd grać dalej

jak cos to mój nick :xMagnet

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Zanjumejmy sie serwerem o 2 tyg nieogarniamy kliku spr ale jezeli o 24 w nocy jest ponat 30 ludzi i kazdy generuje swiat w TF nether i world to sie nie dziw ze maszyna nie wyrabia z dnia na dzien staramy sie ogarniac serwa .

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...