Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zagrałbyś na takim serwerze?

Zagrasz?  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz??

• Tak z mi?? ch?ci? zagram
      20
    • Nie, nie zagram
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy pomysł ale może być gorzej z wykonaniem ; >

DanteSign_xqaxeen.jpg

Droga Administracjo z łaski swojej zdejmij mi parę procent <3

Od tego jest dział.

Opublikowano

gdyby mapa miała 30k kratek to od 10k kratek wyglądałoby jakby nigdy tam nikogo niebyło, dom na powierzchni na kordach ok 20k kratek byłoby trudno znaleść.

Opublikowano

wiesz co całkiem fajny ten pomysł taki czysty survival ale ja bym dał te anti cheaty i anty x-ray dobrze to zrobić.

Tylko co bym zmienił to spawn dało by się na x0 z0 latający i tam masz randomowy guzik i tepa cię gdziesz na mapę ^^

Edytowało by się trochę creepery i wybuch tnt np. :)

Opublikowano

Zagram ale , jeżeli nie było by jakiejś ochrony na spawnie to lipa. Będą siedzieć tam i zabijać po kolei :/

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Witam

Ostatnio zastanawiałem się nad serwerem, i wpadłem na pomysł mianowicie czysty survival bez żadnych, frakcji, lwc,

diaxy z diaxów,

border na około 20-40k

Wszędzie dozwolony grief, pvp i te sprawy;)

Jeżeli uda się mi to mapa była by modyfikowana przez plugin Terrain Control (poszukuję osoby która potrafi konfigurować ten plugin)

Jedynymi zabezpieczeniami była by pomysłowość graczy, a z pluginów

anty xray

anty cheat

Chciałbyś zagrać na takim serwerze? Zostaw komentarz

Ja szukam serwera CREATIVE, 1.4.7, NOPREMIUM, SPOLSZCZONE PLUGINY + NAJMILSZA ADMINISTRACJA. xD

Opublikowano

CZYTAJCIE POSTY!!! spawn by był na nim arena i mozliwość tepania na niego komendą spawn ! NA SPAWNIE PVP OFF a guzik tez mógłby być

a co do tego ze bez frakcji to własnie fajnie, z frakcjami jest multum serwerów i każdy taki sam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...