Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Celkownik M145

pablo21293

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten M145 da sie wylosować też na forever ?

Spierdzielili troche że M145 w zrzutach kupuje się tylko na 7 dni :/

Na 1 dzień, 7 i zawsze chyba tak, ale na zawsze ciężko cokolwiek wylosować.

436951440626370320491.png

Opublikowano

No to włanie piszę, że to nie oznacza, że miałeś szansę wylosować. Gdybyś zamiast tej karty, którą wybrałeś, wziął tą z celownikiem, na tamtym miejscu zamiast M145 byłoby prawdopodobnie co innego, bo itemy są

generowane po wyborze. To, że np. co tydzień widzisz M145 w kartach nie oznacza więc, że jest tak duża szansa na wylosowanie. Teraz rozumiecie, o co mi chodzi? Te dobre itemy na innych kartach to zachęta do brania daily draw za Fundsy ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Mi się udało M145 wylosować na 7 dni kilka razy ale z niego nie korzystam bo ja Camper jestem ze sniperką :P
A czy tak cięzko wylosować coś na zawsze? Ja to mam chyba szczęście bo na szturmowcu wylosowałem M4A1 forever
A tydzień temu zrobiłem Mechanika i na drugim darmowym losowaniu zgarnąłem MP5 FOREVER :D

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

@UP

Ja kiedyś brałem tą samą i trafiałem same badziewia. Kominiarki na 1 dzień, 5 bandaży... Po miesiącu zacząłem brać różne, i co? 2 karabiny forever i exp boost na 30 dni w tydzień.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@Up.

Chooyowa kartę wybierałeś xD

Ja też tak robię, bo teoretycznie większa szansa na trafienie czegoś.

m145 na zawsze, kilka broni i dodatków, więc źle nie ma.

Mnie tylko ciekawi, czy godzina, o kt to się robi ma jakieś znaczenie.

Opublikowano

Z minutami? Sprawdzałeś o 21:04 i 21:06 i było źle? :D Ale spróbuję ;)

PS. Lol, teraz się zorientowałem, że tej karty nigdy nie biorę, a staram się losowo... Najczęściej chyba drugą i czwartą ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja osobiście wybieram tylko jedną kartę, drugi rząd 2 karta od lewej i tak jak mówię MP5 forever i M4A1 forever no i wylosowałem dużo dodatków forever...
Muszę się zapytać czy w DD jest M82A3?

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Surasmen mam 28k founds i chyba się skusze na zrzuty wyposażenia bo jestem chory przez ciebie na ta pustynna lunete :D
Czekałem z tą kasą na M98B ale olał to kupię M95 :P

37be2935.png

Opublikowano

Ja polecam 2 karte od dołu po prawej tam jest nawet łatwo coś trafić bynajmniej mi a tak wgl mi się wydaje ze godzina niema większego znaczenia.W sumie cieszmy się ze jest takie cos jak DD moze i trudno trafic cos 4ever ale zawsze ze tak powiem ,,Jest darmowy itemek''

warto codziennie losowac w DD bo wkoncu trafimy bron ktora jest w sklepie za 20k funds za darmo

Opublikowano

Surasmen mam 28k founds i chyba się skusze na zrzuty wyposażenia bo jestem chory przez ciebie na ta pustynna lunete :D

Czekałem z tą kasą na M98B ale olał to kupię M95 :P

Możesz wylosować za pierwszym razem, a możesz wgl nie wylosować :D

Ja chyba dopiero po 20 razach czy więcej trafiłem :P

Opublikowano

@UP
Weż mnie nawet nie strasz bo zbankrutuję :D
Obiecałem sobie że nigdy nie wydam kasy na wirtualne waluty w grach a tu BUUM!!
Pojawił się BFP4F :P

37be2935.png

Opublikowano

Miałem tak samo.

Ale mam doładowania, a kasy nie wydzwaniam, więc żal, żeby się marnowała.

Hueh hueh hueh, wszystko właściwie już mam, co można mieć na snipera, a teraz będę tylko dokupował to, co mi się spodoba.

Oczywiście sniperkę kupię, ale przydała by się jakaś lufa +6 do precyzji.

Opublikowano

Ja mam identycznie, miałem zamiar nie wydać ani grosza, ale zostaje mi ponad 30 zeta z karty, więc czemu nie... Mam już to, co potrzebuję na snajpera (JTiger, może coś jeszcze dokupię), na medyka pakiet brutus + polskie ciuszki, na szturmowca pakiet Kreftdjur, Famasa i nemesis oraz polskie ciuszki... Teraz tylko na inżyniera uzbierać coś trzeba :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kicak jak tylko wyposaże się w M95 I Precyzyjną i Lunete Pustynną to też właśnie kupuję Polskie ciuszki :)

37be2935.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...