Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Celkownik M145

pablo21293

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wylosowałem w kartach celownik M145 i fajnie mi pasował do mojej MG36 i tu jest problem bo był na 7 dni i fajnie by było miec go na stałe tylko ze jak tuninguje bron to sa tylko 2 holograficzny i red hot i mam takie pytanie gdzie go mozna kupić?

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można wylosować M145 pustynny za 1k fundusów w hot details lub w codziennym losowaniu ;-) inaczej już się nie da zdobyć (kiedyś można było kupić za 10k:P)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Można wylosować M145 w kartach, lub kupić go w RZUCIE WYPOSAŻEŃ.

Także można wylosować PUSTYNNY M145.

Wszystko widać na SS:

85raTFC.jpg

XGzB0Sy.jpg

Jak Pomogłem Daj Like.

Opublikowano

Dodam, że są małe szanse na wylosowanie na zawsze i możesz trafić za drugim razem, a możesz też wydać 15k Funds i mieć tylko strzykawki i bandaże.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dodam, że się nie opłaca, bo zanim wylosujesz to stracisz 50zł

Wierz mi jestę ekspertę :P

Jak nie jesteś jakimś koxem w bf, to nie trać kasy.

Do mg36 bardziej red dota a do Qbb m145

436951440626370320491.png

Opublikowano

Famas hmm najlepsza broń szturmowca. Famasem można zaszaleć ale go nigdy nie testowałem to nie powiem. Najlepszy zasięg tej gry ma chyba UMP45 :D

Na moich dodatkach max dystans z tej broni to chyba 70 metrów ?

@edit

Ale ten UMP45 jest najzajebistrzy na krótkie dystanse

Opublikowano

Najlepszy zasięg to ma,ale L85a2.

Co do losowań to bywa róźnie z celownikiem m145 wiadomo,że na pustynny jest łatwiej zdobyć niż zwykly,ale według mnie to właśnie lepszy jest zwykły m145 niż pustynny.

Poza tym wiadomo trzeba mieć farta jeden trafi za 1 inny i za 30... i bywa z tym róźnie,bo trafiając na ten celownik nie mamy pewności czy będzie on na zawsze.

Pomimo tego dla mnie jest to najlepszy celownik jak narazie w tej grze i jak narazie nie zamieniłbym go na innego no chyba,że dodadzą jakieś inne celowniki.Ogólnie to przyzwyczaiłem się do m145 prawie,że od samego początku (3lvl) wylosowałem go w normalnym zrzucie dodatków za 1 razem fart początkującego kupując zestaw brutus zostały resztki founds i byłem ciekawy zrzutu co tam takiego będzie i akurat trafiłem na nazwsze.

Ps.Jestem ciekaw co z tym celownikiem Acog...mogliby go dodać... .

Opublikowano

Up

Myślę że wejdzie nowy celownik, tylko nie zoom x4, lecz prędzej x3, a tak wgl. to w tej grze są zbyt małe mapy na celownik x4 dla assaulta, wtedy assault z l85 byłby lepszy od recona, bo prawda taka, że vss vintorez jest o wiele gorszy.

Podobnie jest z lunetami u recona, były x5, dali możliwość wylosowania 'desert ballistic scope' x6 w desert supply dropie, później dodali możliwość kupna lunety x6 w sklepie i myślę że niedługo dodadzą lunetę zoom x7 do supply dropa, potem do sklepu itd.

Tak samo będzie z celownikami u assaulta, m145 jak to ktoś napisał wyżej był w sklepie za 9999 fundsów i w jakimś zestawie u assaulta, więc prędzej czy później znów będzie na jakiś czas albo już na stałe do kupienia w sklepie.

Opublikowano

@Up porównuj VSS do L85

<brawo>

Prawda jest taka, że jakby zrobili wszystko od początku do końca, jak miałoby być to by się grało jak na prawdziwej wojnie, ale ze oni kufa dają do broni ASSAULTA większy zasięg i celność, niż w sniperkach, to już kufa lekkie przegięcie.

"Realistyczny symulator bitwy" ja się pytam kufa z której strony?

M95 większy zasięg i mniejszy bulletdrop od M82, jakim chooyem?

Tak samo SKS broń powtarzalna z zasięgiem 400m+ i znikomym bulletdropem?

Niedojż, że sniper ma NAJMNIEJ broni ze wszystkich klas, z tego połowa jest do wyebania w kakao, bo do niczego innego się nie nadaje...

L85 to jest lekkie przegięcie, kij może i być mi to tam problemu nie robi, ja mogę zadupić takiego i z M9, ale co mają powiedzieć nowi gracze?
Albo płacisz albo spier...

Żenada, co to się z tym wszystkim dzieje, chyba trzeba będzie wrócić do mario, bo ta gra chyba jako jedyna się nie sprzedała, oj sorry, nie sprzedali jej...

Opublikowano

Surasmen napisałeś mi bravo za to że porównałem vss vintorez do l85 a sam nie zrozumiałeś co miałem na myśli. Chodziło mi po prostu oto, że recon nie ma żadnej broni 'full auto' porównywalnej do l85, g53 czy mg36 itd. i dlatego nie ma sensu dawać lepszych lunet do tych broni.

Opublikowano

W daily draw go raczej nie wylosujesz... To, że był na karcie, to nic. Karty są generowane po tym jak wybierzesz, i najczęściej dostaje się jakiś badziew.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

W daily draw go raczej nie wylosujesz... To, że był na karcie, to nic. Karty są generowane po tym jak wybierzesz, i najczęściej dostaje się jakiś badziew.

Ja wylosowałem m145 na 7 dni...

Opublikowano

No nawet, ale to nie na zawsze... 7 dni to nie jest jakaś ekstra nagroda. Kto kiedykolwiek wygrał w dd jedną z najlepszych broni na zawsze - albo M145 - niech pierwszy rzuci kamieniem... Nawet jeśli to możliwe (w co wątpię) to raz na tysiąc losowań albo i rzadziej.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No nawet, ale to nie na zawsze... 7 dni to nie jest jakaś ekstra nagroda. Kto kiedykolwiek wygrał w dd jedną z najlepszych broni na zawsze - albo M145 - niech pierwszy rzuci kamieniem... Nawet jeśli to możliwe (w co wątpię) to raz na tysiąc losowań albo i rzadziej.

Czytaj kilka postów wcześniej ;)

Jakieś 2 dni temu na zawsze z daily wylosowałem i takie dafaq :D

Także, jak ci się śpieszy, to kupuj zrzuty, a jak nie to daily.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...