Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nowy Silnik Plemion 8.4 By Xbots

xbots123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisałem wyżej silnik na pewno nie wyjdzie a jak wyjdzie to przecież autor tematu powiedział że go będzie miało z 15osób tylko .. Moim zdaniem moderator forum powinien już zamknąć temat i po sprawie .

Opublikowano

ludzie ogarnijcie się
założyciel tematu nie jest jakąś maszyną i nie siedzi cały czas nad tym silnikiem
ma własne zycie i powinniście to uszanować a nie tylko krytykujecie i krytykujecie

i nie dziwie mu się że tak zwleka z opublikowaniem silnika bo wy tylko gadacie głupoty i czekacie na gotowe a waszego wkładu 0

Opublikowano

bo wy myślicie że to tak łatwo i szybko zrobić

wiadomo każdy ma swóje życie prywatne, ale mógłby wejść na forum i coś napisać że ciągle prace trwają albo jakie są postepy, bo juz 6 dzień się nie odzywa. No chyba że jest w takiej sytuacji że nie może nas poinformować o postepach no to przepraszam.

Opublikowano

cóż całej rozmowy nie wrzucę, lecz czuje się oszukany, napisałem do niego na gg, napisał że ma bana a 5 min. później widziałem na jego statusie przegląda forum plemiona...

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Możliwe, że ma bana tylko na pisanie nowych postów. Co w związku z jego wojowniczym zapędem okazanym w poprzednich wypowiedziach jest całkiem możliwe. Jednakże mógłby chociaż przekazać ewentualne informacje przez swojego parobka OnlyHeadShot.

Opublikowano

Tzn wiesz... myslę że przekazał mi, ew... sam skrawek wiadomości mogę dać ale też bym nie chciał... nie lubie łamać słowa (nie mówiąc o obietnicach) napisał to w kontekście że jak będzie mógł to się wypowie narazie ma bana... co do OHSa jw... moim znadniem nie najlepsza partia do privów... nie licząc tego że no priwy stały krótko, bo moje też stały mało... ale winą były częste przenosiny... :p

jak narazie 5 dzień a serwer stał 100% up. // sorry raz mi się DUC wyłączył i nie było serwera z godzinę :D //

tak więc ja cierpliwie poczekam na xbotsa, przydałby się silnik odbugowany :D

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Jak on współpracuje z OHS to powiem krótko:

NIE LICZCIE ŻE TEN SILNIK WYJDZE :) O ILE ISTNIEJE

FAKE.

@Edit

Stary wyjadacz wraca na plemiona. Robi ktoś ze mną jakiś dobry privek?

Opublikowano

Ludzie nie piszcie już żadnych odpowiedzi pod tym postem, zakopmy ten temat, bo tylko za każdym razem mam wrażenie że w tym temacie coś się ruszyło i się tylko rozczarowuje.

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

Unfortunately, this engine won't be released because author of this topic is a deceiver. Greetings for you.

PS: This is a Polish board, so you should write in Polish. ;)

########

A teraz do polskich kolegów. xbots123 ma takiego strasznego 'bana', że spokojnie sobie piszę w innym temacie:
http://www.mpcforum.pl/topic/893327-azaronpl-dedyk/page-24#entry6785622
Panowi należy się ban z porządnym kopem w dupę za nabijanie sobie durnych postów i robienie ludzi w przysłowiową butelkę.

Opublikowano

(i am portuguese, sorry, i can't speak polish :/ )

:/ he even asked me if i wanted to translate it into portuguese, but he never answered when I told him to add me on skype

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...