Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nowy Silnik Plemion 8.4 By Xbots

xbots123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Like UP :D

Xbots nie żeby coś... fakt faktem mógłbyś dać rozkodowany silnik. ułatwiło by to prace innym... ew. jak już chcesz odzyskać jakieś pieniądze, udostępniaj go odpłatnie... ja również wolę windowsa

#kłucący się - mniej ważne gdzie i ile pracował TO JEGO PRYWATNA SPRAWA TAK? JA SIĘ CB NIE CZEPIAM GDZIE I ILE PRACOWAŁEŚ...

#reszta - jeżeli ktoś uważa podobnie do mnie że, silnik musi być odkodowany (powinien) itp. to niech da znać, postem lub like.

oczekuję na wersję zakodowaną/niezakodowaną ale w wydaniu pod webserv/krasnal na windowsa :D

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

narazie to ty tak myślisz... ciekaw jestem ile Ty masz lat. nie muszą nic zmieniać, jego silnik jego własność, jak go udostępni jego sprawa, ja mu sugeruje że mógłby dać go rozkodowanego i najlepiej bez instalatora, nie po to są silniki by każdy idiota mógł go postawić... potem będzie co drugie wyszukanie "plemiona" jakiś priv postawiony przez dziecko, - 10 min after :D - nowy wątek (YyyEee KTOŚ MI SIĘ NA PLEMIONA WŁAMAŁ Eee Yyy POMOCY !!11!11)
jak ktoś potrafi to zainstalować nawet za pomocą tuta to już pół sukcesu, i 30% że ten ktoś ma coś co nazywa się mózg a nie woda z olejem, z drugiego tłoczenia:D

Opublikowano

hmm.. ee przeczytałem cały temat i aż głowa mnie boli (to nie spam X D)

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

cóż... mody śpią :D
xbots jak wrócisz daj znać :D i daj namiary.
przy okazji, dodaj do silnika opcję "naprawy", wyłączasz logowanie na wszystkich światach jednocześnie (prace konserwacyjne) podczas update-a silnika

Opublikowano

dobra, on ma autoupdate tak? to w trakcie tego wolałbym autowłaczenie się blokady strony, oraz ręczną opcję tejże opcji.
Takiś ty mądry w stosunku do innych, czemu sam nie wykonasz silnika?

Opublikowano

ok ja mówię o plemionach, czemu za nie się nie weźmiesz ?
@topic, no to mamy 19, wiadomo kiedy wracasz? bo przydałby się jakiś silnik ogarnięty :D

Opublikowano

zróbcie na serwie takie coś jak jest w normalnych plemionach że jak się wejdzie w raport to obok tego jest czy łup jest pełny czy nie

Opublikowano

On ma swoje "rzycie" (b.celowy) Nie jest tak łatwo pisać silnik jak od 15 lat pracuje się w accesto. Pewnie ma wysokie stanowisko i musi pracować po godzinach.

Zresztą autor chce opublikować swój "super pr0fesjonalny" silnik tylko dla wybrańców tak więc nie wiem skąd wasze oczekiwanie. Myślę, że temat należy zamknąć skoro nie służy ogółu forum.

Opublikowano

daj cytat gdzie napisał , że 15 lat tam pracuje bo ja się nie umie doczytać chyba , że sobie to wymyśliłeś i robisz nie doj , że z siebie pośmiewisko to i z niego.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Ehh ja pier***e po ch** wam ile kto i gdzie pracował... co z tego że pracowałbyś nw. w Microsoft skoro cie wy****i bo nic nie umiałeś... niech pokaże co umie a potem będziemy pie***ić jaki to on pozer albo jaki on zaisty...

Opublikowano

Ehh ja pier***e po ch** wam ile kto i gdzie pracował... co z tego że pracowałbyś nw. w Microsoft skoro cie wy****i bo nic nie umiałeś... niech pokaże co umie a potem będziemy pie***ić jaki to on pozer albo jaki on zaisty...

a co ty koleś masz jakiś kompleks czy mu zazdrościsz? o.O

Opublikowano

a co ty koleś masz jakiś kompleks czy mu zazdrościsz? o.O

Ja kompleks?

po prostu po ch** mają się kłucić... nikt go nie zna, a każdy wie najlepiej... to tak ja bym o tobie teraz wypowiedział się PRZYKŁADOWO "Co za chu# z tego Gremka! Nie umie nic, laaameeer, pi%%a w swiecie, koxu w necie"

Niech każdy próbuje CHOĆ zastosować zasadę że jak kogoś nie zna, niech pozna i WTEDY postawi mu opinie, przeczyta 5x coś co mu wydaje się podejrzane, każdy chce cytat, gdzie on napisał 15lat. a on twardo spami tym samym..., niech da cytat, i się od niego odczepią niech napisze to raz, niech nawet założy osobny wątek...

Opublikowano

Hmm tak czytam ten temat :D i dopiero zauważyłem że "Rumia" to świat, a dla mnie miejscowość dzieciństwa , oraz miejsca zamieszkania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...