Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamienie Duchowe - gdzie najlepiej dropią?

fast1028

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Mam ninje 65lvl i woja 78lvl.

Gdzie kamole najlepiej dropia?

Myslalem o dt a konkretnie o metku 70lvl ktory bez przerwy sie respi. Tylko z ktorej postaci lepszy bedzie drop? I czy wykozystanie perelynki z kamermoda do lurowania to dobry pomysl przy metku o ktorym wspominałem?

Jakie wy macie sposoby na kamole?

Opublikowano

Bij wojem metki w dt jak wspominałeś, dropnij rękawice złodzieja, bierz buffa, odluruj spot na tamtym piętrze i jazda. Dziennie możesz wydropić z 5 kamyków przynajmniej ;]

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Wiadomo czemu najlepszy bo najnowsza mapka i by zachęcić ludzi do ładowania w IS'a na PD'ki etc.

Co do tematu gdzie dropić to ja polecam Ci zrobić sobie Bodziaka/WP i zacznij od BO na początek pod Świątynią na metkach a później Sohan i DT.

Opublikowano

Wojem jedziesz na Dojuhvan , czy jak to tam sie pisze. I klepiesz metki morderstwa na 75 lv. Bardzo ładny drop.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Wojem jedziesz na Dojuhvan , czy jak to tam sie pisze. I klepiesz metki morderstwa na 75 lv. Bardzo ładny drop.

Metin Morderstwa jest na 70 lvl i autor się właśnie o niego pyta. Tak jak w temacie 'Metiny w DT', dlatego nie wiem czy Ty chcesz zabłysnąć w dziale czy starasz się pomagać na swój sposób. Co do pytania, to mogę zaprosić do tego tematu:

[TuT] Mega Poradnik - Jak Zdobywać Kamienie Duchowe ! - Metin2 - Tutoriale - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Najlepszy sposób to właśnie Metki Mordu, jednak również wykonywanie misji z Księgi Eksperta w lesie - można się naprawdę wzbogacić. Alternatywa na zarobek to kupowanie taniej i sprzedawanie drożej. :-)

Opublikowano

Kamole potrzebuje do wbicia skill na P

Dziękuję wszystkim za porady.

Chce chodzic na Metki do dt tylko zastanawiam sie ktora z postaci o ktorych wspomnialem bedzie miala wieksza szanse na drop kamienia duchowego?.Jak wiadomo Metin jest z 70lvl. moje postacie to kolejno 65lvl i 78lvl. Chyba ze nie ma w tym wypadku roznicy jaki lvl ma postac? Chce kupic podwujny drop i jesli to zrobie to tylko na jedna postac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...