Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jak nabić wyświetlenia/suby/like na kanale Youtube z Minecraft( nie tylko )

KUba9821345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W

Ej, mam ileś kredytów i jak ustawić w realizacji ? Mam konto na tej stronie takie nie główne, a chce subki na głowne to jak ?

Tam wpisujesz nazwę konta na YT gdzie chcesz suby ;D

Np ja zbieram pkty i daję dla Roja :O

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne! :D

Można uruchomić w kilku przeglądarkach i punkty lecą jak szalone ^^ Ja jeszcze sobie na noc w telefonie ustawiłem żeby nabijało xD Ale nabiło mi tylko 2k punktów i się przeglądarka wyłączyła ;______;

@edit

Dlaczego strona nie działa? ;____;

surprise motherfucker

Opublikowano

Fajne dla zaczynających z YT, no ale jaka z tego satysfakcja, że ma się nie realne suby ?. Poradnik przydatny, ale dla mnie nie potrzebny. Plusik na zachęte ;).

647041416238306889721.png

Opublikowano

Elo, Jak mam założyć nowe konto żeby mi dodawało na inne konto suby? Chodzi mi o to żeby do nich dać konto A a na konto B otrzymywać suby?

Opublikowano

Elo, Jak mam założyć nowe konto żeby mi dodawało na inne konto suby? Chodzi mi o to żeby do nich dać konto A a na konto B otrzymywać suby?

Zakładasz nowe konto na youtube (A) i na enhanceviews logujesz się tam dalej, tym nowym kontem (A). Potem, jak chcesz np. dostać suby na konto to wpisujesz nazwę konta na yt, ale tego prawdziwego, głównego np. SKKF... xD NIE LINK, TYLKO NAZWĘ!

surprise motherfucker

Opublikowano

A gdzie mam tą nazwe prawdziwego konta wpisać?

Jak wybrałeś żeby dodało Ci suby, to tam wpisujesz nazwę swojego konta :)

88476070798636418602.png

surprise motherfucker

Opublikowano

Można tylko 2k punktow = 50 subow... potem musisz poczekac i mozesz znow wydac te 2k punktow.

surprise motherfucker

Opublikowano

A co trzeba wpisać w View Length???

Jeżeli wezmę Amount na 300, a View Length na 30 do ile dostane Views?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...