Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowa mapa - Wyżyna Orków parim.pl

Parim

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie mapka nic specjalnego nie jest jakaś zła i nie jest jakaś bardzo dobra.Ale lepsze to niż nic.Mapkę oceniam 5/10.

Tylko ten kolor trawy strasznie bije w oczy.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Wasze zachowanie jest śmieszne i karygodne :)

I mówi to najbardziej śmieszna i nieudolna osoba na całym forum... no comment

Opublikowano

Widzę pełen profesjonalizm...
Szczególnie:

- Tekstury

- teren(po jakiego ch*** robić taki płaski?)
- MINIMAPA - gdzie ona jest?

Gdybyś zachowywał się jak przyzwoity człowiek, szanujący innych to bym Ci z tym pomógł. A nie tak chamsko po rozmowie przez gg...

Jeśli będziecie traktować graczy, tak jak rozmowy z innymi ludźmi to długo nie pociągniecie ;)

Opublikowano

Nie wiem czy ta minimapka na paincie jest rysowana czy jaki więc mini mapka do dupy .

Pierwsze ss , to oczo jeb jakich mało.

Płaska mapa widać jak sie nad nią był wysiłek postawić pare budynków .

drugie ss jest dobrze , tylko zbyt płaskie .

Praca amatorska , nie nie zrobie lepszej ;) lepsze widziałem ;)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Bardzo dobra mapa , wreszcie coś nowego i autorskiego oby tak dalej :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Dziękujemy za uwagi i sugestie , przy następnym projekcie zadbamy o to :) !
Aktualnie minimapa jest tworzona.

sygna.jpg

Opublikowano

Ty czlowieku masz okres czy jaki chuj ?

Spamujesz w każdym naszym temacie , żal dupę ściska czy jaki chuj ?

Staje się to strasznie dziecinne , bo jesteśmy zwykłym burakiem który próbuje zabłysnąć gównem :)

Zróbcie coś swojego a nie wszystko z epvp placki :)

Trafniejszego stwierdzenia w tym temacie chyba nikt nie znajdzie ;)

Ach tak xD

to przejzyj album moby

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.415772031782450.117779.397360513623602&type=3 

Najśmieszniejsze jest to że w głównym folderze w paku czyli d://ymir work/ znajduje się tam textura logo_parim.dds (a z kąd wiem ? wiem bo rozpakowałem clienta senthi :) )

xD

i TU CIE MAM :P

ttep.jpg

qbid.jpg

crev.jpg

(skąd w pracach bombworka nazwa naszego serwera ?? xD nazwa została ukradziona xD gdyż taki serwer nie wystartował i domena była dostępna także postanowil;iśmy wziąc ją sobie )

Nie wiem czy Sajtur też jest w ekipie parim'a, ale jeśli tak jest to powinieneś ziomuś postudiować ze słownikiem przed startem serwera, co by takich gaf nie napierdalać w kontakcie z przyszłymi użytkownikami... <3

#TOP:

Profesjonalna mapa, trawa w odcienie niebieskiego żeby wpadała... byłoby idealnie...

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Dobra trawka nie jest zła.

Topic: jak dla mnie to całkiem nie do metina do metina pasuje klasyk czyli to co było to co stare to czego gracze by chcieli czyli powrót do starych lat.

Opublikowano

Według mnie to brzydkie te mapy. W ogóle nie pasują do klimatu metin2.

Czego Ty oczekujesz od pracy BombWorka? Chłopak ma cztery albo pięć wad wzroku także jego prace nigdy nie będą dobre to jak pianista z zespołem turreta B)

Mapa mało zachwycająca, prosty teren nic szczególnego, barwa kolorów nieciekawa.

Opublikowano

Czego Ty oczekujesz od pracy BombWorka? Chłopak ma cztery albo pięć wad wzroku także jego prace nigdy nie będą dobre to jak pianista z zespołem turreta B)

Mapa mało zachwycająca, prosty teren nic szczególnego, barwa kolorowy nieciekawa.

Jaki bombwork :O

Ale gdybyś mało inteligentny człowieku wiedział to bombwork nie potrafi robić map : F

Uciekaj na swojego śmiesznego teodena papa ;)

sygna.jpg

Opublikowano

Mi osobiście nie podoba się i pierwszy i drugi kolor tekstur podłoża. Według mnie najlepiej było użyć podstawowej tekstury z Doliny Orków.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Mi osobiście nie podoba się i pierwszy i drugi kolor tekstur podłoża. Według mnie najlepiej było użyć podstawowej tekstury z Doliny Orków.

Dziękuję za sugestię , przymyślimy.

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...