Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowa mapa - Wyżyna Orków parim.pl

Parim

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie o to nam chodziło

O to wam chodzilo? Fajnie masz na chacie.

Widze, ze zero poszanowania dla zdrowia oczu przyszlych graczy.

razerv.png

Opublikowano

O to wam chodzilo? Fajnie masz na chacie.

Widze, ze zero poszanowania dla zdrowia oczu przyszlych graczy.

Wyjdź człowieku i uciekaj na swoje gówno :)

sygna.jpg

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale Danielu tworzysz fajne mapy, ale z tym podłożem Ci nie wychodzi zupełnie stary....

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Podłoże lepiej jakby miało trochę ciemniejszy kolor. Reszta okej. ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Wyjdź człowieku i uciekaj na swoje gówno :)

To ''gówno'' przebije wasze o 100 razy... Teraz sam widzisz, że wszyscy gadają, że tekstura daje po oczach, do czego ja się też dołączam... Argumentu zabrakło to typowe powiedzenie, jak u kobiet ''wyjdź''..

astiumsign.png

Opublikowano

To ''gówno'' przebije wasze o 100 razy... Teraz sam widzisz, że wszyscy gadają, że tekstura daje po oczach, do czego ja się też dołączam... Argumentu zabrakło to typowe powiedzenie, jak u kobiet ''wyjdź''..

Okej , po to wrzucamy to tutaj :O ?

Teksturki będą zmienione :)

sygna.jpg

Opublikowano

Mam dla Ciebie swietny patent, gdy juz zrobisz mape to od razu zmien tekstury bo sam sobie robisz 2x roboty.

Twierdzisz, ze cos jest gownem chociaz pewnie nawet sam nie wiesz o czym mowisz. Widziales chociaz to gowno? Hmm?

razerv.png

Opublikowano

Mam dla Ciebie swietny patent, gdy juz zrobisz mape to od razu zmien tekstury bo sam sobie robisz 2x roboty.

Twierdzisz, ze cos jest gownem chociaz pewnie nawet sam nie wiesz o czym mowisz. Widziales chociaz to gowno? Hmm?

Jedyne co macie autorskiego to grafike ...

A reszta to wszystko z epvp i zjeba*e modele od bombworka ...

Opublikowano

Jedyne co macie autorskiego to grafike ...

A reszta to wszystko z epvp i zjeba*e modele od bombworka ...

Hue, hue. Nie mamy zadnych modeli BombWorka. hue, hue.

Nie mysl, ze zrobisz szal autorskimi rzeczami ktore i tak sa zabierane w innych gier lub po prostu z internetu po conversie.

Wiec wymyj kisiel z majtek gosciu.

razerv.png

Opublikowano

Nie mysl, ze zrobisz szal autorskimi rzeczami ktore i tak sa zabierane w innych gier lub po prostu z internetu po conversie.

Ty czlowieku masz okres czy jaki chuj ?

Spamujesz w każdym naszym temacie , żal dupę ściska czy jaki chuj ?

Staje się to strasznie dziecinne , bo jesteśmy zwykłym burakiem który próbuje zabłysnąć gównem :)

Zróbcie coś swojego a nie wszystko z epvp placki :)

sygna.jpg

Opublikowano

Ty czlowieku masz okres czy jaki chuj ?

Spamujesz w każdym naszym temacie , żal dupę ściska czy jaki chuj ?

Staje się to strasznie dziecinne , bo jesteśmy zwykłym burakiem który próbuje zabłysnąć gównem :)

Zróbcie coś swojego a nie wszystko z epvp placki :)

No jestescie zwyklym burakiem.

Wypisuje moj zacny lament poniewaz wyrazam opinie czego mi nawet sam El kokos zielona kredka nie zabroni.

Jak widac nie mam zamiaru zablysnac zadnym gownem (Robie je w tradycyjny sposob do muszli klozetowej)

Czy tam jest wszystko z epvp.... hmm.... no niestety tutaj zdania sa podzielone.

@Endymion: I tak nie mam co robic wiec powolutku pokaze wam prawdziwa administracje Parim (o ich zachowanie mi chodzi) :)

razerv.png

Opublikowano

Ach tak xD

to przejzyj album moby

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.415772031782450.117779.397360513623602&type=3 

Najśmieszniejsze jest to że w głównym folderze w paku czyli d://ymir work/ znajduje się tam textura logo_parim.dds (a z kąd wiem ? wiem bo rozpakowałem clienta senthi :) )

xD

i TU CIE MAM :P

ttep.jpg

qbid.jpg

crev.jpg

(skąd w pracach bombworka nazwa naszego serwera ?? xD nazwa została ukradziona xD gdyż taki serwer nie wystartował i domena była dostępna także postanowil;iśmy wziąc ją sobie )

Opublikowano

Ach tak xD

to przejzyj album moby

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.415772031782450.117779.397360513623602&type=3 

Najśmieszniejsze jest to że w głównym folderze w paku czyli d://ymir work/ znajduje się tam textura logo_parim.dds (a z kąd wiem ? wiem bo rozpakowałem clienta senthi :) )

xD

i TU CIE MAM :P

ttep.jpg

qbid.jpg

crev.jpg

(skąd w pracach bombworka nazwa naszego serwera ?? xD nazwa została ukradziona xD gdyż taki serwer nie wystartował i domena była dostępna także postanowil;iśmy wziąc ją sobie )

Niedopatrzenie, 4 moby w cliencie niby BombWork'a chociaz i tak pewnie only convers.

Przyznaje sie do bledu w moich slowach.

razerv.png

Opublikowano

Wszystkie rzeczy które rzekomo są autorskie na tym serwerze wyglądają jak gówno więc nie wiem czym się tak wzniecasz.

Świetnym przykładem Waszej nieudolności są chociażby powyższe screeny mapy.

@Parim - tak się wszystkim podniecasz że zaczynam się obawiać czy się nie zesrasz pod siebie z tego wszystkiego.
Ludzie Ci piszą że robisz chujowe rzeczy żebyś pomyślał i robił je tak jak należy, a Ty zamiast pokornie przyjąć krytykę, pyskujesz jak aresztowany cygan pod sklepem z RTV/AGD.

Opublikowano

Signe, rzekomo zajmujesz się tworzeniem map i to gówno nazywasz pięknością?
Oby przed moje oczy nigdy nie trafiła żadna Twoja ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...