Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ravia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Dziś postanowiłem zagrać na Ravia.eu, fajny serw więc postanowiłem pobrać. No i ok pobrałem i przechodzę do instalacji, aż tu nagle w ok.32% mój antywirus pokazuje, że jakiś plik w podfolderze Ravi zawiera uwaga TROJANA. Tyle ludzi gra na serwerze nie wiedząc, że mają na swoim komputerze trojana, pobierałem ravie 2x więc to nie pomyłka, a antywirus jest ceniony i cieszy się popularnością więc wątpię w jakiegokolwiek typu błędy. Więc co mam zrobić ? Chciałbym zagrać no ale cóż... Jakieś propozycje ? Byłbym wdzięczny. Może nawet Isamu się wypowie, pisałem do niego na Yt lecz nie odpisał.

Opublikowano

Siemka !

Dziś postanowiłem zagrać na Ravia.eu, fajny serw więc postanowiłem pobrać. No i ok pobrałem i przechodzę do instalacji, aż tu nagle w ok.32% mój antywirus pokazuje, że jakiś plik w podfolderze Ravi zawiera uwaga TROJANA. Tyle ludzi gra na serwerze nie wiedząc, że mają na swoim komputerze trojana, pobierałem ravie 2x więc to nie pomyłka, a antywirus jest ceniony i cieszy się popularnością więc wątpię w jakiegokolwiek typu błędy. Więc co mam zrobić ? Chciałbym zagrać no ale cóż... Jakieś propozycje ? Byłbym wdzięczny. Może nawet Isamu się wypowie, pisałem do niego na Yt lecz nie odpisał.

A więc zapewne korzystasz z Avasta lub Aviry, dobrze trafiłem? W kliencie Ravii nie ma wirusów, a jeśli tak bardzo nie wierzysz to pograj na tym serwerze na KamerModzie:

[TuT] Ravia.eu na KamerModzie! - Metin2 - Tutoriale - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...