Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PunkBuster Bypass | Nabór

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up.

Po co ten spam?

Napisał już to wcześniej z 3 razy...

Zatrzymało się, bo nikt nie ma pytań, będzie programik, to się rozkręci, po kija drążyć?

436951440626370320491.png

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Keniger dasz rade mnie jakoś wkręcić w to jeszcze?

co do tematu może uzywać czitów detekted i tak bana nie bede miał?

Mejbi :)

Passy na pw wyślij, możesz używać detected i jak wykryje to bez bana zostajesz :)

OndteAw.png
Opublikowano

No to czekam na Bete i testujemy ! :E

Będą np jakieś dodatkowe kody żeby znajomym dać np 1/2? :D

Może frytki do tego?

Nic na razie nie ma a ty już byś wszystkim rozdawał...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Zapytałem się tylko :)
ALe widzę że spinasz.... ehhh

Jakbyś chciał to mogę ci na płatnym hostingu postawić forum za darmo z wgraniem najpotrzebniejszych rzeczy tzn pluginy i styl z edycją :)

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

<br />Jakbyś chciał to mogę ci na płatnym hostingu postawić forum hostingu za darmo z wgraniem najpotrzebniejszych rzeczy tzn pluginy i styl z edycją :)<br />

<br /><br />Da fook? Chyba coś ci się pomyliło od kiedy do stron są pluginy? Chłopie mylisz się, to nie minecraft, tu nie ma pluginów. I wgl. Masło maślane ;p na płatnym hostingu postawić forum hostingu? Da fook? Chyba nie myślisz co piszesz ;p

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

<br /><br />Da fook? Chyba coś ci się pomyliło od kiedy do stron są pluginy? Chłopie mylisz się, to nie minecraft, tu nie ma pluginów. I wgl. Masło maślane ;p na płatnym hostingu postawić forum hostingu? Da fook? Chyba nie myślisz co piszesz ;p

yy php ? To miał na mysli :P

Raczej nie :P bo strona będzie wykonana przez profesjonaliste :) sam z własnej kieszeni wyłożę 300zł na budowę tej strony jednak tylko wtedy jeżeli to NAPRAWDE będzie działać :P

OndteAw.png
Opublikowano

Jak sprawdzić czy działa? <br />1.Odpalasz Cheaty ( by passa i jakiegoś hacka np, Zea's hook) <br />2.Wchodzisz na jakiś klanowy server z punkbuster, ggc lub blacklist. <br />3.Piszesz na czacie /pb_getss i wchodzisz w start wpisujesz %appdata% i enter, wchodzisz do folderu punkbuster i 1 foldery wybierasz i jak będzie folder screenshots czy jakoś tak i tam masz screeny z PB które zrobiłeś dzięki /pb_getss. <br />4.Wiesz czy działa. <br />@edit jak nie będzie screenów to znaczy że punkbuster nie zrobił screena dzięki hackom .<br />

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

tmtaa zdziwył byś się. Fakt masło maślane mi wyszło :D
Ale do silników typu MyBB są pluginy i to od uja.
Nie wiesz to nie pisz.
Sam mam forum na domenie .pl i tam są pluginy-.-

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Jak sprawdzić czy działa? <br />1.Odpalasz Cheaty ( by passa i jakiegoś hacka np, Zea's hook) <br />2.Wchodzisz na jakiś klanowy server z punkbuster, ggc lub blacklist. <br />3.Piszesz na czacie /pb_getss i wchodzisz w start wpisujesz %appdata% i enter, wchodzisz do folderu punkbuster i 1 foldery wybierasz i jak będzie folder screenshots czy jakoś tak i tam masz screeny z PB które zrobiłeś dzięki /pb_getss. <br />4.Wiesz czy działa. <br />@edit jak nie będzie screenów to znaczy że punkbuster nie zrobił screena dzięki hackom .<br />

To jest lokalnie lol :_: a co do polaczenien do pbbans... musze zobaczyc

OndteAw.png
Opublikowano

LOL nope ... Widze mało wiesz. Żadne screny nie są wysyłane do PBBans... Tylko te które zrobi admin i jeżeli coś jest na nich to sie wysylaja do pbbans... i wtedy jako dowod sluzy...

OndteAw.png
Opublikowano

Gdy wyjdzie wersja 1.0!
Za jakiś czas będzie Beta dla beta testerów i jak szybko wszystko pójdzie to 1.0 będzie za jakiś miech ewentualnie 2 miechy.

GNLS-Soxic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...