Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PunkBuster Bypass | Nabór

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktoś do czego służy każdy hack/mod tutaj zawarty? Nie używałem nigdy cheatów do P4F, wiem że można wywnioskować po nazwie ale chciałbym znać pełne możliwości

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Gdy używasz cheatów i zostaniesz wykryty to nie dostaniesz Bana.

- Darmowe Cheaty które będę udostepniał w miare możliwości

- Mody do gry tj. Parachute Mod, Vehicle SpeedHack, Rapid Fire, No-Hud, mam zamiar jeszcze dodać Jet Velocity który będzie kontrolował prędkość samolotu :P

P.S Chcecie kilka screenshotów kodu i programu :> ?

OndteAw.png
Opublikowano

Siema Keniger,

Jak zrobiłem konto na tej stronie to potem będe miał darmowy download do programu?

Jeśli będzie dostane za darmo to i tak ci zapłace bo za takie coś należy ci sie jakaś zapłata

Opublikowano

Ychym już w to wierze :D

Tak będziesz mógł się bez problemów zalogowac jak udostępnie Public Betę :P

OndteAw.png
Opublikowano

Keniger. Możesz usunąć konto o loginie iken666 bo nei wiedzialem ze w drugie okno trzeba wpisac haslo. :D Więc robie drugie o loginie: jubus1997. i je zostaw prosze. :D

98536577623773438248.png

Opublikowano

Nie :P Disable PB to Disable PB :)

Mody będzie można włączyć i wyłączyć osobno :P

Nie wiem :P Skrypt muszę jeszcze jeszcze zabezpieczyć przed dekompilacją i reverse enginerringiem takze to troche zajmie :P

Raczej tak za tydzień :D Chociaż kto wie jak mi dobrze pójdzie to szybko ;) Bądzie aktywni na Facebooku to wam się odwdzięczę i dam na FB szybciej :D

@@@@@@@@@@EDIT

DO WIADOMOŚCI!

Uprzedzam iż może to być WTOPA ! :D Zawsze jest możliwość iż u kogoś nie bedzie działać :P Nie łudźcie się, jednak jeżeli to zadziała to jak najbardziej będę rozwijał ten projekt.

Próbuję teraz ztrolować PunkBustera poprzez włączanie i wyłączanie go co kilka sekund ^^

ZAPRASZAM RÓWNIEŻ TUTAJ :

http://www.facebook.com/KenigerFanPage

TUTAJ BEDZIECIE NA ŚWIEŻO Z INFORMACJAMI NA TEMAT TEGO PROGRAMU !!!!!!!!!!!!1

OndteAw.png
Opublikowano

Może zrobisz taki mały wysówak z flagą polski i wielkiej brytanii zmieniającą język? Chodzi o to, żeby program był dostępny w dwóch językach :P

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

@UP Super :P, Masz like w 1 poście i na obu stronach fb

Ps. Ten parachute mod z twojego filmiku sam zrobiłeś? Jeśli tak to wielki szacun :P

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

W Bf2 było możliwe zrobienie ParachuteMod, a jak wiadomo BFP4F jest zrobiony na silniku BF2 wiec tylko lekko zmodyfikowałem plik i Voila :P

OndteAw.png
Opublikowano

keniger czy jest zarejestrowany nocry[rpg] jesli tak to mozlie ze sa ddwa konta z tego samego ip i mogłybs usunąć nocry, a ten ParachuteMod moze byc ciekway dla snajpera

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Ciekawe moze sie zarejestruje :D?

A to ze cie nie wykryja to troche nie wierze ;/

@zacha pisał... sprawdz na koncu tematu

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Wykryje ale nie zostaniesz zbanowany ! :)

Jest przetestowane na serverach OFICJALNYCH !

Jeżeli będziecie grać na oficjalnych i zostanie tam wykryte coś to bez bana zostajecie 100% pewności mam co do tego bo już kilka razy mi się zdarzyło że wykryło na ofcijalnym i nic ;d

Teraz testuje na tych klanowych etc ;P

@EDIT@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Wszyscy którzy się teraz zarejestrowali dostaną program w którym będą musieli wprowadzić te same dane ;) Jezeli tak zrobia ich konta będą aktywne :P ! Zaraz wrzucę

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...