Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kara za darmowe RP

werte090

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"który wydały mniej niż 20 euro mogą spokojnie spać ."

Świetnie ale co z tymi co wydali więcej...Czytałem o tym trochę i wynika, że wszystkie konta, które mają coś wspólnego z tym "bugiem" zostaną zablokowane...Wszyscy mówią o jakiś wezwaniach, płatnościach a tak na prawdę nikt nie ma dowodów...Jest to na prawdę denerwujące...

ps. Nie, bug już nie działa.

Opublikowano

@up też sądzę ,że wszyscy dostaną bana a nie sprawy w sądzie ... nie mają dowodów a jak mówił Riot będą bany tylko i nic nie wspomniał o jakiś większych karach ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

@up dopiero 10% graczy zostało ukaranych , uwierz mi na ciebie też przyjdzie kolej jak i na mnie ... wydałem 10 euro i nadal nie mam bana ...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Brat dostał bana a wydałem z jego konta 20 Euro ;d ja na razie nie mam ale szykuje się do zmiany gry

Opublikowano

@up ja już zmieniłem gram w World of Tanks , polecam .

@up jednak zostane przy klasycznym 1.6 cs :)

Opublikowano

Zatem panowie temat raczej uważam za zamknięty. Ostatecznie będą tylko bany. Koniec końców nikt nie ma dowodów na wezwania do sądów.
Zatem nie siać mi tu chaosu. Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=549649

Jeszcze raz przeczytajcie i tam pisze dokładnie ,że

Chciałbym wszystkim wyjaśnić co się teraz z tym wszystkich stanie. Wszystkie nielegalne transakcje zostaną cofnięte, a konta, które by³y z nimi powiązane zawieszone. Każdy gracz, którego konto zostanie zawieszone otrzyma od nas w przeciągu kilku dni e-mail na adres przypisany do jego konta. Wciąż badamy całe wydarzenie i identyfikujemy kolejne zamieszane w nie konta, więc proces ten zajmie jakiś czas.

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Ja tego użyłem na 7 lvl wiec mam to gdzies. Trzeba było myśleć. Zgadzam się z Shunn21 te sprawy sądowe by za drogo wyszły :P

Spawy nie opłaci riot tylko twój tatuś :)

posłuchajcie. Tak na zdrowy rozsądek jakiej firmie lub korporacji opłacało by się ścigać bodajże 2,5 mln graczy a około 800tys. tych którzy ukradli za mniej niż 250zł skoro koszt jednej rozprawy średnio wynosi 2 tysiące zł to obliczcie sobie sami ile RIOT stracił by na ściganiu naszej "bandy" to by było zupełnie nie opłacalne ponieważ stracili by grube miliony

Przestańcie straszyć juz gimbusów wezwaniami sądowymi

Wystarczy dobry programista i wszystko zrobi się automatycznie.

Opublikowano

@up nie strasz już ludzi SAM RIOT MÓWI , że będą bany i ostrzega na przyszłość inaczej ,że jak sytuacja się powtórzy to nie będą to tylko bany ...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

beka z osob ktore to pisza, rahares wyraznie sie wypowiedzial konta zostana zawieszone czyli zbanowane, nie robcie zamentu bo spraw sadowych nie bedzie, riot nas pobanuje i tyle. a strony ktore dopiero dzis sie obudzily i skopiowaly informacje z innych to pozdrawiam serdecznie :D polecam sie doedukowac, a dokladniej nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. a ty highlander zamieszanie nie siej i nie udawaj takiego obeznanego bo mi na priv plakales ze nie chcesz sprawy w sadzie i bana -.-"

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

@up było to na początku gdy tak wszyscy mówili ale sobie mówiłem ,że jedyne co to wierzę w słowa Riot'u i teraz tak jest . Bany to bany nie ma tam nic o sprawach sądowych . Cześć ;] idę grać w fife ...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Przepraszam , ale żarty sobie ze mnie robicie ?

OSOBA PRZEGRANA POKRYWA KOSZTY ROZPRAWY , PRAWNIKA ITD !

Ale riot musi mieć swoich przedstawicieli. Przegrany w sprawie też za to płaci? raczej nie :). No chyba że osobiście będą na tej rozprawie to wtedy im się troszeczke zejdzie...

a11176.jpg

Opublikowano

To nie bug paypala tylko riotu.

Temat zostaje zreportowany, ponieważ kady temat o bugu rp leci do kosza.

Boże ale ty jesteś "Anteligętny" ...

___

z tego co widzę to w uja osób dostało bana na konto ,

A mój kolega chciał być fajny i każdemu mówił że dostał list ze sądu(nic nie dostał) ,bo jest debilem więc żadnego sądu nie będzie ,ale BANY są i każdy powinien je dostać ;D ( I MAM taką Nadzieje)

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

Spawy nie opłaci riot tylko twój tatuś :)

Wystarczy dobry programista i wszystko zrobi się automatycznie.

Riot na forum napisał ze dla nich to jeden skrypt i wszystkie zakupy (sa cofniete) a konta zbanowane... a tu riot pisze ze DO KILKU dni, więc wiesz coś cięzko im o dobrego programiste

Opublikowano

Riot na forum napisał ze dla nich to jeden skrypt i wszystkie zakupy (sa cofniete) a konta zbanowane... a tu riot pisze ze DO KILKU dni, więc wiesz coś cięzko im o dobrego programiste

albo jest tego tak duzo...

Przy okazji musza sprawdzic czy ktos znajomym nie podeslal swini w postaci lipnego prezentu :)

Prawdopodobnie skonczy sie na banach tylko, ale ja bym tej sprawy nie bagatelizował bo to kradziez jak kazda inna. Mogą "przykładnie ukarac" pare osob jak sie upra zeby juz nikt nie wpadal na taki genialny pomysl...

Opublikowano

albo jest tego tak duzo...

Przy okazji musza sprawdzic czy ktos znajomym nie podeslal swini w postaci lipnego prezentu :)

Prawdopodobnie skonczy sie na banach tylko, ale ja bym tej sprawy nie bagatelizował bo to kradziez jak kazda inna. Mogą "przykładnie ukarac" pare osob jak sie upra zeby juz nikt nie wpadal na taki genialny pomysl...

Chyba tylko tych "TOP 5" co nakradi rp bo reszty im sie poprostu nadzwyczajnie w świecie nieopłaca :D

Opublikowano

Hahahahhahahahahha, polacy oczywiście w czołówce, a hiszpania drugie miejsce (ocelote troszke podpierdolił :P)
A tak na poważnie to przecież od razu było wiadomo, że za to każdy poniesie odpowiedzialność, więc jeśli ktoś choć przez chwilę się zastanowił to nie ma kłopotów :) Ja wytrzymałem i się cieszę, może i nic nie dostałem za darmo ale przynajmniej mam konto ;)
Dobrze wam frajerzy ;)

Opublikowano

Ale riot musi mieć swoich przedstawicieli. Przegrany w sprawie też za to płaci? raczej nie :). No chyba że osobiście będą na tej rozprawie to wtedy im się troszeczke zejdzie...

Nie masz racji... polecam zapoznać się z KPC, jest tam wszystko ładnie wyjaśnione.

Opublikowano

Kumpel okradł z ponad 25K Rp i ma wezwanie sądowe... ale już ma 22 na karku więc nie ma już ulgi taryfowej ze względu na niepełnoletność.

Co prawda to prawda, osoby które nakradły RP o wartości 5 euro dostaną bana i tyle, ale ile jest warte ponad 25k?

@Down. I dobrze że nikt nie uwierzy, bo ten post to zwykły troll aby dzieciaki się obsrały ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...