Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

35% - czy to duzo?

sonxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 35% ostrzezen a jestem tu od poniedzialku, czy to malo czy duzo?

I czemu rozdaja tu ostrzezenia na prawo i lewo.

Opublikowano

łamiesz regulamin to dostajesz ostrzeżenia, za darmo ich nie rzucają... jak dalej będziesz tak postępował to długo tutaj miejsca nie zagrzejesz :)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja jestem tu od dawna i mam tylko 5% . Do usuniecia temat jak dla mnie

Mpc forum - dla mnie : serwerownia minecraft i pogaduszki

Opublikowano

Nie rozdają ostrzeżeń na prawo i lewo, tylko pewnie spamujesz, czyli piszesz posty odbiegające od głównego tematu wątku. :) Niekiedy takie sprawy lepiej załatwić na PW niż wyłapywać procenty.

Dostalem ostrzezenie a za powod podal ,,bullshit,, lol?

To napisz do jakiegoś GM-a (Antix, Enzil, Marselo) bądź Administratora (Lord Makin) i wyjaśnij tę sytuację, bo dawanie warnów z taką notatką jest paranoją.

Opublikowano

Ja to 35% nabiłem w rok... :D

A jak na tydzień to sporo, i to bardzo sporo.

Szczerze mówiąc przejrzałem twoje posty i nie widzę w nich nic spamerskiego, piszesz w porząsiu, a powód "nie zmieniaj poziomu" czy "bullshit" faktycznie jest idiotyczny... Najlepiej napisz do jakiegoś global moderatora, lista: http://www.mpcforum.pl/index.php?app=members&module=list

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak piszesz byle co to się nie dziw. W takim tempie dostaniesz bana w przyszłym tygodniu max. Możesz je zbić pisząc poradnik lub wygrywając konkurs.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Spam: http://www.mpcforum.pl/topic/878309-darmowe-sms-premium/#entry6561801

Tu też: http://www.mpcforum.pl/topic/880169-info-oficjalna-wiadomo-dot-kradnicia-rp-z-paypal/

I pewnie tego jest więcej, nie chce mi się szukać.

Piszesz posty nie na temat. Raz, drugi nie dostaniesz warna, tylko ostrzeżenie (to jest właśnie to "nie zmieniaj poziomu"),

a potem polecą warny. Parasol nie czyni Cię wcale bezkarnym.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Za dużo. Nikt nie rozdaje ostrzeżeń od tak. Nie znasz regulaminu, wypowiadasz się tylko po to, aby nabić posta. Parasol nie daje Ci stu procentowej ochrony. Naszedł czas abyś zapoznał się z regulaminem. Tutoriali mamy na forum bardzo dużo i ciężko będzie Ci znaleźć takiego, którego nie ma. Wypowiadaj się tam na czym znasz się najlepiej, ale z głową, aby każdy twój post wnosił coś do tematu a jednocześnie pomagał innym.

Opublikowano

Ja mam 65% i muszę z tym żyć. Bierz udział w konkursach, staraj się to zbijać.

kpicie sobie ludzie? nawet ja mam 0%.. to forum jest banalne w obsłudze :

nie spamujesz = nie masz % na pasku

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

kpicie sobie ludzie? nawet ja mam 0%.. to forum jest banalne w obsłudze :

nie spamujesz = nie masz % na pasku

Spamujesz, masz 65%. Jasne, że jest banalne w obsłudze. Ale jest też fantastycznym miejscem do rozluźnienia palców.

3mka.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Wiesz bezkarny na forum być nie możesz tylko dlatego, że masz parasolkę. Nie przestrzegasz regulaminu to dostajesz warna, proste i logiczne.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

hah co za człowiek 35 % ma i sie martwi, ja mam 96 % i trzymam to od powyżej miecha :O [żyje na krawędzi :3]. 35 % procent to nie dużo drogi kolego, zbić nie problem, pisz tuty, pomagaj, są dobre nagrody można mentorka wyrwać, propsy od łysych kolegów. Ostrzeżeń nie rozdają na prawo, no chyba, że [niektórzy], widocznie byłeś niegrzecznym chłopcem i dostałeś warny, a na święta to dostaniesz rózge!!.

Opublikowano

Spamujesz, masz 65%. Jasne, że jest banalne w obsłudze. Ale jest też fantastycznym miejscem do rozluźnienia palców.

3mka.

wiesz nie tylko.. to forum potrafi uzależnić (ja tak mam) jak dostałem bana na 7 zwyczajnie teskniłem za nim

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Jak na 200 postów dużo jesteś spamerem jakich mało :D ja mam 5% za offtop i tyle :P

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...