Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Oficjalna wiadomość dot. kradnięcia RP z PayPal.

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość tą zamieściło oficjalnie szefostwo!

Witam wszystkich,

Zapewne większość z was słyszała o sprawie z PayPalem, które miała miejsce niedawno. W sieci pojawiły się skradzione dane bankowe, które zostały użyte do zakupu punktów RP w naszym sklepie. Wbrew powszechnej opinie nie był to błąd w naszym systemie, a najzwyklejsze użycie skradzionych danych do dokonania zakupu.

Chciałbym wszystkim wyjaśnić co się teraz z tym wszystkich stanie. Wszystkie nielegalne transakcje zostaną cofnięte, a konta, które były z nimi powiązane zawieszone. Każdy gracz, którego konto zostanie zawieszone otrzyma od nas w przeciągu kilku dni e-mail na adres przypisany do jego konta. Wciąż badamy całe wydarzenie i identyfikujemy kolejne zamieszane w nie konta, więc proces ten zajmie jakiś czas.

W ramach ostrzeżenia chciałbym tylko przypomnieć, że wykroczenia tego typu to bardzo poważna sprawa, która może skończyć się odpowiedzialnością karną. Pamiętajcie więc, żeby przyjrzeć się bardzo dokładnie wszelkim "tutorialom" tego typu i zastanowieniu się czy oby na pewno jest to legalne.

Źródło:

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

No więc polecą bany , cieszmy się ,że nic więcej . Pewnie następne takie występki będą już słono kosztować . ';] dzięki za info.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Miało nie być na forum o bugu, widocznie ktoś się też nie stosuję do regulaminu. Bany tak czy siak miały polecieć, więc.

Opublikowano

Się już kurwa nie zesrajcie z tym bugiem.

Jest oficjalny 'screen'?

Jest oficjalny podpis?
Jest oficjalny dowód?

Gówno, nabicie oglądalności strony, która jest żałosna i właśnie w ten sposób sobie zarabia na reklamach.

Niech banują, i tak w kodeksie przywoływacza dobitnie jest napisane, iż bana można zdjąć poprzez uregulowanie rachunku.

Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

Jest oficjalny 'screen'?

Jest oficjalny podpis?

Jest oficjalny dowód?

Gówno, nabicie oglądalności strony, która jest żałosna i właśnie w ten sposób sobie zarabia na reklamach.

Niech banują, i tak w kodeksie przywoływacza dobitnie jest napisane, iż bana można zdjąć poprzez uregulowanie rachunku.

Dziękuję, dobranoc.

taki znawca jesteś ?

Łapać"

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=5155622

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Jest oficjalny 'screen'?

Jest oficjalny podpis?

Jest oficjalny dowód?

Dziękuję, dobranoc.

Co ty masz za problem -.- ? przeczytałem to na tej stronie to dodałem bo nie każdy wchodzi na tą stronę czy coś ... link dodałem ,żeby nie było ,że coś sobie ubzdurałem nie chcesz nie wbijaj ... proste.

Miało nie być na forum o bugu, widocznie ktoś się też nie stosuję do regulaminu. Bany tak czy siak miały polecieć, więc.

Miało nie być pytań odnośnie jak go zrobić itp ja tutaj podaję oficjalną wiadomość co za to grozi...

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

Opublikowano

"Informuje was drodzy userzy MPC, że wszystkie tematy dotyczące "buga na RP" będą lądować w koszu"

Nic nie jest napisane że oficjalne info musi być podane. Temat o bugu to temat o bugu i powinien polecieć do kosza :)

Opublikowano

Nie ma tam nic o żadnych karach.

Jest o standardowej procedurze cofnięcia płatności, innymi słowy, zabrania wydanych środków i ew. banu do czasu uregulowania wpłaty.

I nie, nie jestem znawcą, ale nie wierzę serwisom typu "NAJLEPSZY SERWIS MMORPG W SIECI".

Opublikowano

Mateyo

"Informuje was drodzy userzy MPC, że wszystkie tematy dotyczące "buga na RP" będą lądować w koszu"

Nic nie jest napisane że oficjalne info musi być podane. Temat o bugu to temat o bugu i powinien polecieć do kosza :)

No to mnie kurwa zraportuj do chuja... ja pierdole jaki ty jesteś przyjebany podaje informacje bo kurwa sam dupy byś nie ruszył żeby zobaczyć a i tak ciśniesz kurwa. Coś Ci nie pasuje ? Wypierdalaj może innym się przyda...

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

Opublikowano

"kurwa" "do chuja" "kurwa" itd..

Cześć Polaczku :D

@Down: Nie myl określenia "Polaczek" z narodowością... Spinasz się jak "Polaczek", chociaż kłócisz się o byle gówno :D

Opublikowano

A ty co niby rusek -.- ? ... Mówiłem już wyjdź z tego tematu ! Tylko przez ciebie spam się robi...

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...