Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki kierunek

Jaki kierunek   

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. wybór kierunku

• Informatyk
      21
    • Teleinformatyk
      2
    • Mechatronik
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łałłłłłł... jestem moim idolem!!! Dzieki Tobie, dowiem sie wszystkiego o świecie? Powiesz mi coś jeszcze? Bede Ci traktować jak własnego ojca!! ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

hehe :) nie znam się ile jest kierunków związanych z informatyką napewno te co podałem w ankiecie

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Informatyka jeśli masz zamiar iść na studia bo po samym technikum pracy raczej nigdzie nie dostaniesz :)

to chyba normalne :)

Opublikowano

a ja sie tak zapytam ile jest tych ''kierunkow'' zwiazanych z informatyka?

Programowanie strukturalne i obiektowe, systemy i sieci komputerowe, aplikacje internetowe, grafika komputerowa i chyba jeszcze kilka innych. Tak jak wspomniałem, największe szanse są chyba w programowaniu, ale i tu musisz być wybitny.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Informatyka to dobre kierunek mimo iż będziesz musiał się dużo uczyć to w późniejszym czasie możesz całkiem sporą sumkę zarabiać, a informatyków teraz potrzebują.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ja bym polecił iść w kierunek mechanika pojazdów lub elektromechanika, kasa jest za to ogromna, lecz potrzeba sprzętu bo w dzisiejszych czasach samochodu nie naprawia się tak jak dawniej, dwa podstawowe klucze i maluch jedzie :)

Lecz jeśli Cie to nie kręci to idź na tego informatyka czy na inny dział który Cie kręci:P zarobek może i jest dobry lecz nie większy niż mechanik :) ahh a jeśli ktoś jesteś mechanikiem i lakiernikiem <3 kasiura leci jak z niebia.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Wszystko zobaczymy jak będzie rekrutacja gdzie się dostane ale mam nadzieje że do informatyka :) Tak myślę że będę miał ponad 120 albo 130 , wszystko zależy od egzaminu

Opublikowano

Wszystko zależy od tego czy zetknąłeś się kiedyś z programowaniem, każdy Ci tu pisze że "NAJLEPSZY JEST INFORMATYK, BO MÓJ BRAT(...), a tak naprawde Ciebie to może nie kręcić do dupy z taką robotą bo będziesz się obijał na zajęciach i niczego się nie nauczysz.

Jeżeli nie, to polecam Ci Tech LO(logistyczne), mój brat jest teraz w 2 klasie i mówi, że to interesujący kierunek i stosunkowo łatwo znaleźć prace.

Pozdrawiam.

Opublikowano

lol w gimbusy myslicie ze zaraz po skonczeniu szkoly pojdziecie do wymarzonej pracy a tu chuja magazyn was czeka i 5zl/h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...