Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki kierunek

Jaki kierunek   

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. wybór kierunku

• Informatyk
      21
    • Teleinformatyk
      2
    • Mechatronik
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,
Ciekawią mnie te kierunki ze względu na to że za nie długo kończę gimbazę

Według mnie stawiam w takiej kolejności jak jest w ankiecie .

Jeśli ktoś jest z okolic Nowego Sącza i Chodził do ZSEM to niech opisze co i jak :)

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

W tej chwili z tych trzech przedmiotów najlepszym jest informatyka, ale jak idziesz do liceum to nie musisz wybierać kierunku informatyki, bo i tak jest najważniejsza w tym matematyka.

Z tym, że informatyka jest rozbudowana. I teraz pytanie co chcesz programowanie, grafika, video?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Sam idę na informatyka. Najbardziej opłacalny jest teraz informatyk z tych wszystkich. Sam idę i wiem, że nie jest aż takim trudnym profilem i można sporo zarobić po szkole. Musisz też wiedzieć, że akurat podoba Ci się praca jako informatyk.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Jeśli ktoś jest z okolic Nowego Sącza i Chodził do ZSEM to niech opisze co i jak :)

No popatrz :D Ja jestem z okolic. :D . Ho do budowlanki na szwedzkiej ;).

fs_pc.png

Opublikowano

Jak będę składał podanie to złoże do tych trzech kierunków może się dostane , mało ludzi teraz jest rok temu u nas była klasa F teraz już jej nie ma , a po jest 60 miejsc :) A jak się nie dostane to moze przyjmią mnie do pozostałych . Dzisiaj były targi gadałem z gościami to nawet tele i mechatronik też fajny ( roboty itd)

No co za zbieg okoliczności :) Raczej do budowlanki nie pójdę :)

Opublikowano

Idę do techników moim zdaniem liceum to strata czasu nic się tam nie naucze o infie , Po techników praktyki i studia zaoczne . Nie wiem w czym się czuje dobrze :)

W każdym kierunku czują się dobrze ale myślałem i informatyku .

Opublikowano

Najebane jest tych informatyków i myślicie że znajdziecie prace? Nie nie znajdziecie ziomek skonczyl tech na informatyku zdal klasyfikacje i ni huja z praca moze isc na kase to biedronki.

Z tych 3 zdecydowanie Mechatronik.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

mechatronik też fajny :D Znajomy aktualnie chodzi 4 rok.

Opublikowano

Podobno duże prawdopodobieństwo znalezienia pracy ma informatyk programista. Ogólnie informatyków jest w cholerę.

Co do mechatronika to mój brat chodzi i ma od ch*ja nauki na polibudzie.

tylko pamietaj że informatyka nie polega tylko na graniu i tak będzie w szkole

Taaa... dochodzi jeszcze facebook, kwejk, demotywatory i jeszcze inne takie. Prawda jest taka, że wszystko zależy od nauczyciela czy będziesz uczył się czegoś konkretnego, czy siedział cały czas oglądając ww strony czy grał w gry :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Informatyk, tworzenie WWW (Programowanie) no i zamiast szukać pracy robisz ludziom różne szablony, własne skrypty i nie wychodząc codziennie z domu o 7:00 zarabiasz dobre "pienioszki" :D

Opublikowano

Kończ gimbaze pisz na forum o cheatach z pytaniem na jaki kierunek iść... Godne mema.

Opublikowano

Podobno duże prawdopodobieństwo znalezienia pracy ma informatyk programista. Ogólnie informatyków jest w cholerę.

Co do mechatronika to mój brat chodzi i ma od ch*ja nauki na polibudzie.

Taaa... dochodzi jeszcze facebook, kwejk, demotywatory i jeszcze inne takie. Prawda jest taka, że wszystko zależy od nauczyciela czy będziesz uczył się czegoś konkretnego, czy siedział cały czas oglądając ww strony czy grał w gry :).

W skrócie albo wyjdzie ze szkoły nic nie umiejąc albo wypierdoli sie na logarytmach.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

"O, cześć!"

"Siema"

"Jak masz na imię?"

"Kulturystax"

"Ale zajebiste, a powiedz mi, jak się tu dostałeś?"

"A, na mpcforum mi doradzili"

35892979.jpg

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

tylko pamietaj że informatyka nie polega tylko na graniu i tak będzie w szkole

Przypomniałeś mi o koledze , który na 1 roku jest w technikum informatycznym . Poziom zerowy siedzą na kompach gg , gry ściągają i taki finał

Kończ gimbaze pisz na forum o cheatach z pytaniem na jaki kierunek iść... Godne mema.

Chcę iść na takie kierunki jakie napisałem każdy jest ciekawy , ale czekam na wasze opinie co DOKŁADNIE wybrać.

Opublikowano

Wiesz, że informatyka to jeden z najtrudniejszych kierunków jakie mogą być.

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Ostatnimi czasy na informatyka rzuciło się bardzo dużo osób,także nie wróżę zbyt dużej przyszłości w zawodzie,chyba że będziesz wybitny w tym co robisz.

Opublikowano

czyli bardziej celować w teleinformatyke ? Ale też informatycy są potrzebni kazdy ma kompa nawet 3 sztuki jeden , dom nie każdy umie naprawić itd , rozwija się handel w internecie potrzeba tworzyć domeny .

Opublikowano

Witam ,

Ciekawią mnie te kierunki ze względu na to że za nie długo kończę gimbazę

Według mnie stawiam w takiej kolejności jak jest w ankiecie .

O, :D widzę że jest ktoś z lub okolic NS :D bo ja również.

Co do tematu, wybierz to co najbardziej Ci odpowiada:P Na ul. Rejtana w NS masz ZSS :P tam szerze nawet fajna atmosfera a nauczyciele nie są wymagający :P

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

a ja sie tak zapytam ile jest tych ''kierunkow'' zwiazanych z informatyka?

Jest kilka ")

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...