Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Perma Ban

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli moge pisac po polsku tak ? Bo PrynClean napisal ze trzeba pisac po angielsku , a moj angielski jest trochu kulawy ;/

Masz po to polski support by pisac po polsku...

Opublikowano

Nie wiem czy tak może być, ale przeczytajcie , Jeżeli coś jest nie tak proszę o rady :

Witam !
Wiec tak , zacznę od tego , że zostałem wrobiony w sprawę ukradzionych RP.
Pewien gość z którym grałem chwilkę w lol-a zaproponował mi ze dostane skórkę w zamian za jedna przysługę po której nie ucierpię. Wiec bez większego namysłu zgodziłem się na to. Kazał mi wejść w PayPal-a i wpisywać jakieś tam dane.(nie ogarniam tego wiec wszedłem i robiłem to co mi mówił).Okazało się że on dostał ileś tam RP , a ja w zamian dostałem od niego skórkę. Grałem jakieś 3 tygodnie i nagle PERM ! Domyślam się że to przez ten incydent zostałem zbanowany , ale "dlaczego ja" ? Nie wiedziałem że jest to karalne ! Jeżeli to coś da to zabierzcie mi tę skórkę , nie zależy mi aż tak na niej ,ewentualnie mógłbym zapłacić za tą skórkę, tylko Proszę odbanujcie mi moje konto.Ukarzcie tego który mi to powiedział bym to zrobił . Proszę o odbanowanie mojego konta lub zmniejszenie kary , gdyż nie miałem złych zamiarów ;( PROSZĘ
Opublikowano

Teraz jest taka BAAAAAAAARDZO dziwna sprawa ! Rozmawiam właśnie z tym gosciem i okazuje sie ze ani on , ani jego kumple ktorzy tak robili nie zostali zbanowani . ;/

Opublikowano

Ja poradziłem typkowi żeby pisał po angielsku, bo w angielskim supporcie szybciej odpisują i można się z nimi dogadać, nie to co w polskim...

pryn246.png

Opublikowano

Powiem coś, tylko zaraz pewnie fala hejtu na mnie pójdzie, jebać to. :

płaczecie jakbyście stracili coś najważniejszego w życiu, to tylko kawałek waszego życia ! ;-) wyjdźcie na dwór, spotkajcie się z przyjaciółmi (pewnie macie tylko tych ''lolowych''), pouczcie się i tyle.

Opublikowano

Kazał mi wejść w PayPal-a i wpisywać jakieś tam dane.(nie ogarniam tego wiec wszedłem i robiłem to co mi mówił)

Jak ci ktoś każe nalać do butelki rozpuszczalnik i poźniej się tego napić to zgodzisz sie ponieważ "nie ogarniam tego, więc zgodziłem się i robiłem to co mi mowi"

Opublikowano

Teraz jest taka BAAAAAAAARDZO dziwna sprawa ! Rozmawiam właśnie z tym gosciem i okazuje sie ze ani on , ani jego kumple ktorzy tak robili nie zostali zbanowani . ;/

Bo oni nic nie zyskali. Uslugę dostałeś ty, a oni zrobili to celowo aby doprowadzić cię niestety do takiej sytuacji. To dobra rada na przyszlość, by nie ufać "kolegom" z internetu, których znasz z 30min wspólnej gry. Tacy ludzie nie zyskali nic oprócz frajdy kosztem ciebie, a właśnie na tym im najbardziej zależało. Moim zdaniem szanse na odbanowanie konta są nikłe, ponieważ mimo że nieświadomie to jednak użyłeś nielegalnej metody zdobywania RP, a tego czy mówisz prawdę nie jest w stanie nikt rozstrzygnąć. Tak więc powinieneś zacząć przygodę z LoLem od nowa, na nowym koncie.

Opublikowano

A ja wam powiem ta teraz będzie fala nerdów na dworze laski sobie poszukajcie zaczniecie żyć lol to ni wszystko ta twoja bajeczka z skórką na nic Ci nie wyjdzie ;d

Opublikowano

Co do autora może i dostanie unabana, ale wątpie więc niech już sobie expi nowe konto i w sumie dobrze mu tak ma nauczkę, że nie opłaca się pisac tego zasranego Easy bo może cb to śmieszy, ale kogoś z enemy może nie ja np. nie cierpię takich ludzi gdy np. przegrywam w 20 minucie bo koleś miał adc 10/0 w 5 minucie i taki ziomuś zamiast napisać gg wp to pisze te zasrane easy.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dostaliście tylko bana więc nie płakać bo od tego jeszcze nikt nie umarł , robicie nowe konto i jazda . Trudno nauczka . Cieszcie się ,że wam grzywny nie przyszły .

A twoi koledzy lada chwila i już dostaną bany ;]

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Heh ja też dostałem bana. Co najlepsze korzystałem ze swojego paypala. No cóż ale 12 marca odblokują. BTW Trybunał może banować za to że ktoś kupił przez swojego PayPala RP?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...