Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Perma Ban

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis wbijam i widze ze mam bana do 2268 roku czy jakos tak. Ostatni ban jaki dostałem był tylko na 2 tygodnie.

Przejzalem sprawe i zostalem zareportowany za to ze napisalem easy i za to ze w sumie chuj wie co i inne reporty w sumie sluszne.

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/pl/case/390623/#nogo

Czy nie powinienem dostać bana na miesiąc ?

Jak do nich napisać by odwołano bana ?

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

nie, nawet nie wiem o co w nich chodzi, wczoraj grałem normalnie dzisiaj wbijam a tu ban. Zobacz sobie 1 gre za co kurwa dostalem reporty o0

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Napisałem taką wiadomość, wiem że pewnie błędy językowe :/

I logged into my account and i was suprised by information: Your account is blocked to 21.12.2286.
I looked on tribunal and i saw 5 games when i was reported. 3 of it was really unfair. My last ban was on period of 2 weeks and now i have permament ban ? Why not on 1 month ? 

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

No i poczekaj teraz na wyjaśnienie sprawy, a może któryśz kolegów który zna twój login i hasło doładował sobie RP

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

nikt nie zna moich passów, tylko ja sam :)

Ponadto zauważyłbym gdyby coś zmieniło się z ilością moich rp, stoją sobie spokojnie w miejscu od jakichś 4 miesięcy.

@edit: Nie dawałem ani nie odebrałem żadnego prezentu.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Podarowując prezent komuś nie zmienia się twoja ilość RP :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Dostalem dzisiaj podobna wiadomosc. Nie moge sie zalogowac bo dostalem bana do 2223r-.- Za co ? WIec tak : "Kolega" podpuscil mnie bym wszedl na paypal-a i wpisywal to co on mowi (jakies tam dane ) . Mowil ze nie bedzie mnie to nic kosztowac i distane za to skorke wiec sie zgodzilem. Pogralem z 3 tygodnie i dzisiaj dostalem bana ! ;/ WIem , jest to moja wina , ale czy dalo by sie cos z tym zrobic ? Jakos zmniejszyc bana lub sie go jakos pozbyc ? Nie wiedzialem co robie , pisalem to Co mi mowil a ja glupi sie zgodzilem ;/ RATUJCIE dajcie jakies rady ! Prosze ;(

Opublikowano

To zajebiscie ... WIec mowicie ze co bym nie zrobil to i tak nie zostane odbanowany ? NAwet gdy przyzna sie ten gosc ze to jego wina ?

Opublikowano

No pieknie ! Dostalem 1 skorke - niech sobie ja wezma ! Nie zalezy mi na niej ! Niech co najwyzej mi dadza bana na ten miesiac czy cos w tym stylu ale nie perma .. ';/ Niech ukarza tego goscia co wzial te RP (co to za logika ?!) Nie wiem Panowie Prosze doradzcie cos , zalezy mi na tym koncie , a niechce od nowa wbijac lvl-a

Opublikowano

Ja dostalem wpierw na 24h chyba, potem 3 dni, potem na tydzien potem 2 tygodnie chyba czy jakos tak, juz nie pamietam

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

No pieknie ! Dostalem 1 skorke - niech sobie ja wezma ! Nie zalezy mi na niej ! Niech co najwyzej mi dadza bana na ten miesiac czy cos w tym stylu ale nie perma .. ';/ Niech ukarza tego goscia co wzial te RP (co to za logika ?!) Nie wiem Panowie Prosze doradzcie cos , zalezy mi na tym koncie , a niechce od nowa wbijac lvl-a

Niestety, ale każdy może tak powiedzieć. Riot jest zmuszony do czytania wielu takich zażaleń (większość uznana przez nich za bajeczki zostaje przez nich zignorowana - i dobrze!). Jedyne co mogę ci doradzić to olać tamto konto, żyć w bólu i nadziei i zacząć grać od nowa, nie popełniając już więcej błędów co wcześniej a no i wpier**lić koledze jeśli mówisz prawdę.

Opublikowano

Pisze prawde , tylko ze to jest takie "kolega" z lol-a ;/ Gralem tylko z nim , tak ogolnie to typa nie znam . Gosc sie teraz nie odzywa, wiecie moze czy on tez dostal bana ? Czy jakby sie przyznal ze to jego wina , ze to on mnie podpuscil do tego bym to wpisal to czy jest jakakolwiek mozliwosc odbanowania mnie ? I gdzie mozna to zażalenie wpisac?

Opublikowano

Mam jeszcze jedna prosbe . Pomoglibyscie jeszcze napisac to jakos wiarygodnie , zeby odrazu ja to zobacza nie odrzucili tylko sie tym zinteresowali ? Dalibyscie rade ? Bo ja w tym jestem kiepski ;(

Pomoze ktos ?

Opublikowano

Mam jeszcze jedna prosbe . Pomoglibyscie jeszcze napisac to jakos wiarygodnie ,

Pisz po prostu co się stało, przekręcanie zdarzenia na swoją stronę nic nie wskóra. Ewentualnie mogę posłużyć za tłumacza, chociaż nie będzie to konieczne bo masz opcję "Polski" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...