Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8 marca-Dlaczego chłopacy muszą pamiętać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Zastanawiałem się tak dlaczego my chłopacy musimy pamiętać o 8 marca i pamiętać żeby dziewczyną dać kwiaty jak one nie pamiętają daty "Dzień Chłopaka".My musimy się starać i dawać dziewczyną różne prezenty a one gówno nam dają.Dlaczego tak jest?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ale masz problem... Straszne jak nie dostaniesz lizaka na dzień chłopaka. Mi przyjemność sprawia jak mogę dac dziewczynie kwiatka

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ale masz problem... Straszne jak nie dostaniesz lizaka na dzień chłopaka. Mi przyjemność sprawia jak mogę dac dziewczynie kwiatka

Mi nie chodzi o jebany lizak.Tylko że jak chłopak nie złoży życzeń albo nie da prezentu/kwiatka to jest wielki kurwa foch.Ale jak dziewczyna nie złoży życzeń chłopakowi to nic sie nie dzieje.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Jak masz taka, co strzela fochy o byle gowno, to Twoj problem. Mnie wysmiala, ze nic nie dalem, nie dlatego, ze nie pamietalem, wczoraj nie zdazylem nic kupic, bo mialem zajebany caly dzien. Poszedlem po czekolade i wystarczylo, choc wiem, ze nie musialem. Tego typu gwiazdeczek jest wiecej i wiecej. Uwazaja, ze wszystko im sie nalezy, ale tak nie jest. ;)

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Po 1 - Nie chłopacy a CHŁOPCY Po 2 -Mi sprawia przyjemność przytulenia dziewczyny wręczenia jej kwiatka etc. a jej że pamiętam i że dostała kwiatka i ją przytuliłem :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Kurwa robisz romantyczna kolacje, a potem jebanie nie proste stary wydasz te 50 zł na jedzenie z biedronki szybko coś ugotujesz i masz :D Pewnie jesteś w gimbazie, że twoja laska czy ktoś strzela fochy. To gratuluje

Opublikowano

No wlasnie . Widzisz u mnie w klasie jesr 4 chlopakow ze mna i 32 dziewczyny. Pamietalismy o nich i kazda byla zadowolona . No ale wiesz jak masz taka dziewczyne ze za byle co foch to naprawde odpusc sobie szkoda nerwow xD

BUM

Opublikowano

Bo cie kobieta urodziła to wystarczający powód.

A facet spłodził.. jest 1:1 Po prostu to jest miły gest. Dziewczyna wtedy czuje, że Tobie na niej zależy i jest kimś więcej. Skapniesz się jak będziesz zakochany o co chodzi.

Opublikowano

Po prostu ;d Sama nazwa dziewczyna ;d To tak samo jak z pracą chłopak jest od tego aby na nią zarobić ;) Nie chcesz nie daj, proste ;d

Opublikowano

Nie musisz, jesteś lamą i tyle.

Wypierdalaj bo ci coś nie wychodzą te hejty

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Siema.Zastanawiałem się tak dlaczego my chłopacy musimy pamiętać o 8 marca i pamiętać żeby dziewczyną dać kwiaty jak one nie pamiętają daty "Dzień Chłopaka".My musimy się starać i dawać dziewczyną różne prezenty a one gówno nam dają.Dlaczego tak jest?

jak masz kolezanki co maja "wyjebane" na wszystko to moze tak jest ja jestem za Majkelem sprawia mi to przyjemność jak nie możesz docenić tego to zamilcz

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Kobiety są tylko do Ekhem.To po co im święta :D ?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Zwykle to chłopak musi całe życie dawać co najlepsze kobietą, a więc odpowiedz sobie na to pytanie...

Nie rozumiem, czy dla Ciebie to jest tak dużo kupić za 4 złote tulipana i złożyć życzenia? Masz, aż tyle na głowie aby o tym nie pamiętać? Czy to jest tak uciążliwe?

Dobrze, że są takie dni, bo przynajmniej ludzie na chwilę się odciągną od Metina/Minecrafta.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Zwykle to chłopak musi całe życie dawać co najlepsze kobietą, a więc odpowiedz sobie na to pytanie...

Nie rozumiem, czy dla Ciebie to jest tak dużo kupić za 4 złote tulipana i złożyć życzenia? Masz, aż tyle na głowie aby o tym nie pamiętać? Czy to jest tak uciążliwe?

Dobrze, że są takie dni, bo przynajmniej ludzie na chwilę się odciągną od Metina/Minecrafta.

Nie no co ty 4zł to gówno.Tylko jakieś równo uprawnienia :D

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Kobiety są tylko do Ekhem.To po co im święta :D ?

Jak ty masz dziewczyne tylko do ekhem, to ja ci bardzo dziękuje ..

Tak sie przyjeło i zostało, ze kobieta jest jakoś bardziej ważniejsza ^_^ A jak masz dziewczyne co płacze o lizaczka, to współczuje ci bardzo

robisz coś za coś, wrzucisz 5złotych do kubeczka na pomoc bezdomnym/chorym czy komu tam, to w zamian oczekujesz willi ? spoko

Opublikowano

Ale ja nie chce nic kurwa w zamian.Tylko to trochę dziwne że chłopacy muszą pamiętać o święcie kobiety a kobiety nie muszą pamiętać o naszym święcie C_c

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Nie rozumiem idei dnia chłopaka i dnia dziewczyny, dlaczego w ogóle miałbym dawać komuś prezent a on mnie? Prezent obu stronom może się nie spodobać i finansowo może być taki stan jak przedtem a więc równie dobrze można tego nie robić.

Opublikowano

Jeny problemy macie ja dostałam i jestem zadowolona, bo to miłe, ale mnie rozwalają dziewczyny co nie dostały i wielki foch. Nie podoba się nie musisz dawać? Niektóre dziewoje takie są ja bym nie ''płakała'' o głupiego kwiatka. Wasza strata chłopaki. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...