Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8 marca-Dlaczego chłopacy muszą pamiętać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja nie chce nic kurwa w zamian.Tylko to trochę dziwne że chłopacy muszą pamiętać o święcie kobiety a kobiety nie muszą pamiętać o naszym święcie C_c

Czego oczekujesz? Lizaka?

Ja się tym nie przejmuję bo nie jestem jakąś emocipką, fajnie jest coś dostać, czy w ogóle jak kobieta pamięta i tyle.

Opublikowano

dlatego że to są drobiazgi które dziewczyny bardzo lubią i tak okazuje sie uczucia.

a jeżeli dziewczyna pyta czemu tylko tyle zapytaj sam siebie czemu tak dlugo byłeś z materialistką.

Opublikowano

Siema.Zastanawiałem się tak dlaczego my chłopacy musimy pamiętać o 8 marca i pamiętać żeby dziewczyną dać kwiaty jak one nie pamiętają daty "Dzień Chłopaka".My musimy się starać i dawać dziewczyną różne prezenty a one gówno nam dają.Dlaczego tak jest?

Na większości kalendarzach jest oznaczenie, a zawsze możesz sobie ustawić przypomnienia w telefonie i kompie na ważne daty, więc pamiętenie nie jest problemem. Nikt ci nie każe dać prezentu czy składać życzeń tylko dlatego, że ktoś wymyślił jakieś święto. Pamięć pamięcią ale pamiętać powinno się cały czas a nie tylko w specjalne dni. W ten sposób prezent i życzenia stają się wymuszone.

Mi nie chodzi o jebany lizak.Tylko że jak chłopak nie złoży życzeń albo nie da prezentu/kwiatka to jest wielki kurwa foch.Ale jak dziewczyna nie złoży życzeń chłopakowi to nic sie nie dzieje.

A co ma się dziać? Czy ktoś ci zabrania strzelić focha? Czy dziewczyna ma sama na siebie się obrazić?

Wszystkie święta kalendarzowe to zbiór losowych liczb który mógłby wyglądać inaczej. Rok rzeczywisty roku kalendarzowy nie równy. Jeżeli ktoś robi wyrzuty o daty które w rzeczywistości nic nie znaczą to należy zmieniać towarzystwo.

Ale i tak napiszę

Wszystkiego Najlepszego Dziewczyny

Opublikowano

Siema.Zastanawiałem się tak dlaczego my chłopacy musimy pamiętać o 8 marca i pamiętać żeby dziewczyną dać kwiaty jak one nie pamiętają daty "Dzień Chłopaka".My musimy się starać i dawać dziewczyną różne prezenty a one gówno nam dają.Dlaczego tak jest?

Za 10 lat to zrozumiesz.

"Jak dawać dupy to nie za darmo."

Trolling is a art.

Opublikowano

pytanie zawarte w temacie na poziomie 10 latka... pomyśl logicznie

Opublikowano

po pierwsze - dziewczyny juz takie są, lubią, gdy facet o nich pamięta. Uwierz, że naprawdę niewiele potrzeba.

po drugie - wspołczuję dziewczyny, skoro od ciebie wymaga, a sama nie pamięta

a co do dnia kobiet, to muszę pochwalić Mateq'a, spisał się i czułam się super idąc ulicą z tulipanami od niego :D jak swoją kochasz, to tez spraw, by się tak czuła, elo

2lp4zo.jpg

Opublikowano

Nikt nie wymaga od Ciebie abyś pamiętał. Tak naprawdę jest to tylko Twoja dobra wola. Chcesz, to dasz kwiatka, czy złożysz życzenia. Nie chcesz - to nie. Ale nie jestem w stanie pojąć dlaczego tak bardzo Cię bulwersuje to, że można komuś (a zwłaszcza swojej dziewczynie) sprawić przyjemność w dniu Kobiet? I nie mów, że dziewczyny nie pamiętają o Waszych świętach, bo to bzdura. :) Większość pamięta i to nawet lepiej niż sami zainteresowani. A poza tym tak jakoś się przyjęło, że to mężczyźni obsypują kobiety podarunkami. Może troszkę stereotypowe, ale słodkie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy autor tematu miał w życiu dziewczyne inną niż własna matka?

Nie pasuje - nie dawaj kwiatków. Jak ktoś robi to z przymusu to wypada jedynie pogratulować. Mnie nie przeszkadza, że wydam 30 zł na bukiet. W dodatku nie zauważyłem, żeby kobiety zlewały na dzień chłopaka. To sama przyjemność sprawić bliskiej osobie radość po niskim koszcie.

Opublikowano

Zawsze tak było, że dziewczyna nie składa życzeń dla chłopaka . To nawet było by jakieś dziwne. Nie wiem ,czy wtedy czuł bym się męsko. Wolę dać dla niej, aby była szczęśliwa, niż żeby Ona dawała mi jakieś rzeczy.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

trzech panów dostają ode mnie :

b2d444afd374669c.jpg

Jest 24 marca już po ;_;

@TOP

Temat do zamknięcia

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Wstyd taki temat zakładać.

Tak już jest, że to dziewczyny są rozpieszczane przez chłopaków.

Poza tym, w Tv, radiu, w necie - ta data 8.03 jest bardziej nagłaśniana niż 10.03.

Roventiuss
212528fc17.png

Opublikowano

Wstyd taki temat zakładać.

Tak już jest, że to dziewczyny są rozpieszczane przez chłopaków.

Poza tym, w Tv, radiu, w necie - ta data 8.03 jest bardziej nagłaśniana niż 10.03.

Ta bo kobiety dostają załamki i popełniają samobójstwa więcej niż chłopacy :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...