Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bug - Wbijanie militara z jednym medalem

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa dzienki :)

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

No to ja go wymyśliłem z 3 lata temu, pewnie jeszcze działa, bo sprawdzałem swoim sposobem bugi i medal zostaje po zrobieniu misji na miejscu, w oknie handlu itp.,, jedynie jak już sklep jest zrobiony, to zostaje, bo z włączonego sklepu nie da się, żeby cokolwiek zniknęło ;)

Tak ty go wymyśliłeś.. weź człowieku co ty pieprzysz każdy kto osiągnął coś w tej grze zna takie marne bugi. Na Pl-u za moich czasów dało się bugować wszystko.. Jak dodali DT to każdy kto miał trochę oleju w głowie bugował kowala.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Dziena działa :>

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Tak ty go wymyśliłeś.. weź człowieku co ty pieprzysz każdy kto osiągnął coś w tej grze zna takie marne bugi. Na Pl-u za moich czasów dało się bugować wszystko.. Jak dodali DT to każdy kto miał trochę oleju w głowie bugował kowala.

Hmmm to, że wpadłem na pomysł to nie znaczy że go wymyśliłem? ;)

Jak ktoś skonstruuje nowy samochód, to nie on go wymyślił? Bo już samochód jako samochód od dawna istniał?

Opublikowano

Hmmm to, że wpadłem na pomysł to nie znaczy że go wymyśliłem? ;)

Jak ktoś skonstruuje nowy samochód, to nie on go wymyślił? Bo już samochód jako samochód od dawna istniał?

To przeczytaj jeszcze raz swój post bo teraz to wychodzi na to że co z tego że to "wymyśliłeś" skoro to nie oznacza że to wymyśliłeś..

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

@UP

Działa, można tego buga też wykorzystać do innych misji, do biologa np. Ale z tym nie jestem pewny czy działa.

Opublikowano

To ma działać na privach, czy PL'u? i czy to można robić tylko na militara, czy też na boja?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Chyba ten bug nie działa bo mi nie dało levela konia, a pisało że misja zakończyła się sukcesem. :/ Więc jestem dzień w plecy z robieniem boja ://

Opublikowano

To juz dawno nie działa :)

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...