Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bug - Wbijanie militara z jednym medalem

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bug jest zaje**** Bardzo dziekuje ci ze go udostepniles : czywiscie poleci Like It :p

Na poczatku mi nie dzialalo ale przeczytalem tut z 5 azy i juz ogarniam

9598.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Robie tak samo jak jest w tutku tylko tyle ze mam juz bojowca i 13 lv konia i nie chce mi wbic 21 probowalem juz tak 2 razy i nie wbija.... pomozecie?

Opublikowano

Też testowałem i działało 2 lata temu, ale teraz to nie wiem :O

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli spróbuje to zrobić i to się powiedzie jest jakaś możliwość że ktoś to rozpozna że było to robione za pomocą buga i dostane bana ? Bo troche mi szkoda konta ;x

Edit :
Nie działa mi ponieważ mam bojowca i nie moge zsiąść z konia ;x Ale bug przydatny i tak :D

Opublikowano

Jeżeli spróbuje to zrobić i to się powiedzie jest jakaś możliwość że ktoś to rozpozna że było to robione za pomocą buga i dostane bana ? Bo troche mi szkoda konta ;x

Edit :

Nie działa mi ponieważ mam bojowca i nie moge zsiąść z konia ;x Ale bug przydatny i tak :D

Nie musisz zsiadać z konia, zrób tak jak na filmiku, stojąc na koniu robisz sklep (bez zbroji) i wtedy klikasz na misję ;)

Opublikowano

Nie musisz zsiadać z konia, zrób tak jak na filmiku, stojąc na koniu robisz sklep (bez zbroji) i wtedy klikasz na misję ;)

A więc robię tak :

Siedze na koniu bez zbroi, biorę misje konną , otwieram sklep, wystawiam w nim medal i klikam ok, po czym moja postać zsiada z konia i wyskakuje komunikat że misja konna nie powiodła się ponieważ spadłeś z konia czy jakoś tak . Robie coś źle ?

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko pięknie działa na PLu, przed chwilą testowałem i dalej mam medal. Leci + dla autora

sygnad.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...