Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bug - Wbijanie militara z jednym medalem

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Właśnie odkryłem nowego buga.

Działa, przetestowałem przed chwilą!

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry bug ale medal ile tam kosztuje 2kk / 1kk

Zakładając że 2kk, na 21 lvli oszczędzisz 42kk.

Dla niektórych to dużo ;D.

Z resztą, zawsze można oszczędzić.

A nieraz na najnowszych serwerach to medale są jeszcze droższe, lub cena taka sama, ale o kasę trudno, można jeszcze więcej zaoszczędzić, sądzę że może się przydać ;)

Opublikowano

Dodaj skan do tego pliku ;)

Oj przepraszam, zapomniałem, już jest ;)

Plik jest pusty, tam jest sam folder ;p

Opublikowano

To było wiadomo już dawno temu, tylko medal przekazywało się na drugą postać za pomocą zwykłego handlu przed sprawdzeniem rezultatu misji. Nie rozumiem dlaczego żebrzesz o wynagrodzenie i pobranie pliku który może być wirusem czy innym gównem, tut'y powinno się robić aby pomóc i jeśli to jest przydatne to dostaniesz tam like a Ty nabijasz sobie pieniążki za to że ktoś ogląda przez 1min reklamy.

####### @Down

Dziwnie to zabrzmi ale nie chciałem Cię w jakikolwiek sposób urazić, wyraziłem tylko swoją opinię, po prostu nie podoba mi się ta "prośba" ale to moje zdanie, możesz je szanować bądź nie.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

To było wiadomo już dawno temu, tylko medal przekazywało się na drugą postać za pomocą zwykłego handlu przed sprawdzeniem rezultatu misji. Nie rozumiem dlaczego żebrzesz o wynagrodzenie i pobranie pliku który może być wirusem czy innym gównem.

Nie żebrze, napisałem "Jeżeli chcecie", rozumiem jakbym napisał "PLIS, POBIERAJCIE TO", to co innego...

Z tym przekazywaniem to już nie działa, wymyśliłem z 3 lata temu chyba na sprzedaż "pustego medalu", ale nie wiem czy nadal działa, teraz wymyśliłem ten i działa, nie wiem po co bulwers z Twojej strony, skoro wrzucam coś nowego.

"To było wiadomo już dawno temu", to ja wiem, tylko ja wrzucam co innego, co działa TERAZ, a nie co robiono kiedyś i już nie działa.

@edit

A co do tego co teraz dopisałeś, Tut właśnie ma pomóc ludziom, w oszczędzeniu kasy, nie zmuszam do dawania lajków, spodoba się komuś, to da, nie spodoba, to skrytykuje, i nie nabijam za to że ktoś ogląda przez 1min reklamy.

@up

Mnie to przecież nie uraziło, spoko ;)

Tylko chciałem sprostować całą sytuację, o to mi chodziło, jak napisałem wyżej, komuś się coś nie spodoba, to skrytykuje.

Ja nie mam nic przeciwko temu, wręcz mi to schlebia, gdy ludzie wytykają mi błędy, wiem co mam poprawić.

Opublikowano

Czyli robimy misje i dopiero bierzemy na stajennego, a sprawdzał ktos na PL'u? ;)

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Czyli robimy misje i dopiero bierzemy na stajennego, a sprawdzał ktos na PL'u? ;)

Napisałem że działa ;), sprawdzałem na PL

Opublikowano

Ale to trzeba zrobić misje? Bo robię militara i nie chce mi się tych misji robić.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Był jeszcze Bug, że dajesz medal na handel, ktoś ci zapłaci. Misja powiodła się(medal znika, ale w handlu jest) i akcrptujesz - kasa za free.

Opublikowano

Był jeszcze Bug, że dajesz medal na handel, ktoś ci zapłaci. Misja powiodła się(medal znika, ale w handlu jest) i akcrptujesz - kasa za free.

No to ja go wymyśliłem z 3 lata temu, pewnie jeszcze działa, bo sprawdzałem swoim sposobem bugi i medal zostaje po zrobieniu misji na miejscu, w oknie handlu itp.,, jedynie jak już sklep jest zrobiony, to zostaje, bo z włączonego sklepu nie da się, żeby cokolwiek zniknęło ;)

Opublikowano

Działa to na Metin2 PL ? , nie mogę wyczytać ;x

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Ooo super , że posłuchałeś użytkowników i filmik nakręciłeś , czekam na wrzucenie filmiku z biologiem :>

Opublikowano

Musimy siedziec na koniu koniecznie czy mozemy zejsc zeby zobaczyc wynik. Bo ja zeszedlem wbilem medal na tobolek to medal mi zostal ale wbilo 12lv konia z 11. Moze cos robie zle?

Opublikowano

oo boziuuu jakie to stare, ale liczą się "chęci"

#edit

@up Jeśli Ci juz pisze, zebyś poszedł do stajennego to możesz zejśc ;)

Lubię pomagaĆ z Metin na gadu-gadu, zapraszam 2949422

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...