Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długo to jeszcze potrwa?

Chill Out

Brak graczy  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Denerwuje Ci? to ?

• Nie, mam na to wyebane jest dobrze tak jak jest
    • Tak, bardzo mnie to denerwuje jak to, ?e nie mam ju? co pali? :D
    • Mam ju? co pali?, ale dalej mnie to denerwuje :D
    • Nie pal? ;>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijam przeczytać aure (s12)monolit a tu puuuusto, nie wiem ale moim zdaniem metin2 odstrasza graczy, brakiem graczy.
0307024636.png

Opublikowano

Tak to jest racja że odstrasza graczy, własnie metek pracuje nad tym i chce polączyć serwery, ale znów po połączeniu serwerów będzie odstraszał, bo serwery beda przepełnione i nowych graczy będzie zniechęcać brak miejsc do podexpienia postaci. Moge sie założyć że przez pare dni pieski będą oblegane. Co do renowacji w metku powinni sformatowac cała baze danych i żeby każdy zaczynał od nowa, było by to dobre bo chyba każdy wspomima exp na BO full pt :D i eq +4

Opublikowano

Haha wszystko od nowa?Myslisz że taki fubu się zgodzi na to?Hahaha

Tak myśle że po pewnym namyśle z jego strony chciałby znowu przeżyć te czasy.... chyba każdy gracz chciałby powrócić chodz na chwile do starych czasów....

Opublikowano
No wkurza to

@Baggios Zarax cos mowil cos o serwie 2007

Sugerujesz że jest szansa na taki serwer?

Opublikowano

jak grasz na ch4 to sie nie dziw, że ludzi nie ma

porównaj sobie ilośc osób na ch1 z ilością osób 2 lata temu....

Opublikowano

Ludzi jest mało bo ludzie zmądrzeli. Nie opłaca się grać w grę która zamiast inwestować w graczy to rozdzierają grę na połówki jak w ruskich melinach.
Teraz gdzie by nie przejść na każdym zagranicznym globalu są Polacy i to jest dobre.
Chodź wciąż ludzie lubią iść na s26/s1 i się pokiwać jak pingwin wśród tępaków którzy wydają kase. ;D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

jak grasz na ch4 to sie nie dziw, że ludzi nie ma

Naprawdę taki głupi jesteś? Po co miałbym dodawać screena z Ch4 ?

Godz 03:10 ch2 w m1 nie było żywej duszy a za dozorcą stał metin bitwy ;)

Opublikowano

03:10 środek nocy , w dodatku na tygodniu... Nawet jakby całą baze metina wywalili , wszystkie konta itp itd. To i tak stary oldschool nie wróci , bo każdy ma już umiejętności gry. Wie jak zarobić szybko i wygodnie. Kiedyś nie było umiejętności były chęci i wola wbijania lvli teraz to już sie przejadło . Wróce na PL wraz z połączeniem serwerów.

Opublikowano

Jest mało graczy, ponieważ zawsze jest uciekanie na te nowsze serwery - wyjątkiem są cztery pierwsze. Po połączeniu to powinno się jakoś ustabilizować, jednak nie do końca. Poza tym dojdzie nowy serwer, a konkretniej Metin2.us wykupiony przez GameForge. I tak, wkurza mnie gdy nikogo nie ma w mieście. ;-)

Opublikowano

Tak myśle że po pewnym namyśle z jego strony chciałby znowu przeżyć te czasy.... chyba każdy gracz chciałby powrócić chodz na chwile do starych czasów....

No nie wydaje mi się gdyż FuBu już jest na dość znany z bicia tych leveli ,że teraz mu by się już nie chciało udowadniać.

Zbyt wielu graczy wydało na ekwipunek grube pieniądze więc zostaną oni oburzeni i na pewno nie będą chcieli grać a wtedy będzie jeszcze mniej osób na Globalu ;) Jedynie renowacja ,dodanie czegoś nowego na 1 nowy serwer PL'a różniący się nowościami mógłby uratować sytuacje na Globalu ;D

Opublikowano

ktos kto gral kilka lat temu nie wroci do metina bo dzieci neo nigdy go nie opuszczą a to odstraszy normalnych graczy.

Opublikowano

No nie wydaje mi się gdyż FuBu już jest na dość znany z bicia tych leveli ,że teraz mu by się już nie chciało udowadniać.

Zbyt wielu graczy wydało na ekwipunek grube pieniądze więc zostaną oni oburzeni i na pewno nie będą chcieli grać a wtedy będzie jeszcze mniej osób na Globalu ;) Jedynie renowacja ,dodanie czegoś nowego na 1 nowy serwer PL'a różniący się nowościami mógłby uratować sytuacje na Globalu ;D

Popieram to na pewno by mu się nie chciało grać ile chłop kasy wydał na to ... Mi by się też nie chciało grać jeśli bym kasę wydał realną i to grubą kasę to bym nie grał już w metka jak by dali wszystko od zera ..

Ja to bym grał w metka jak by tych yangów nie było na allegro , są te yangi na allegro i to człowieka zniechęca grę ..

A co do wypowiedzi autora to się nie dziw trochę ludzi przestało grać i trochę ludzi pracuje chodzi do szkoły itp.

Opublikowano

Według mnie team metin 2 powinien zrobić serwer o nazwie Retro xD

Tylko dla tych co mają praktykę w grze i grają bardzo długo. Chętnie zagrałbym na takim.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Oj nowicjusze ;D

Gram od grudnia 2007roku ^^

Ciekawe czy ktoś pamięta jeszcze w ogóle dawny klimat metina .. ;-)

ps. Chciałem postawić serwer old schoolowy dla innych, ale brak czasu mi na to nie pozwala.

Opublikowano

Oj nowicjusze ;D

Gram od grudnia 2007roku ^^

Ciekawe czy ktoś pamięta jeszcze w ogóle dawny klimat metina .. ;-)

ps. Chciałem postawić serwer old schoolowy dla innych, ale brak czasu mi na to nie pozwala.

Pamiętać to myślę że pamięta, nawet spore grono osób, te czasy kiedy grę się dopiero odkrywało, poznawało itp. Wszystko się kiedyś kończy trzeba sie z tym pogodzić, tamte czasy już nie wrócą, a łączenie serwerów wierzcie lub nie, ale nic nie zmieni. Jedyna rada, poszukajcie innej gry i bawcie się nią, poznając jej świat od zera ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra no to popatrzcie na to tak, ktoś namęczył się nad tym żeby sobie wykuć stal na +9 lub kupił na allegro co też w sumie kosztuje.

Teraz stalki +9 i bojowce będą po 1kkk stać dalej uważacie że zmiana jest dobra bo moim zdaniem zamiast porobić nowe misję uprzyjemnić grę to uważają za idiotów bo robią coraz łatwiej może zamiast bardziej kreatywnie

Opublikowano

2 lata temu to sie roiło od graczy a teraz to pustki :[ Ja juz przestalem grac bo tam bez itemshopu nic nie zdzialasz.

1367750039-U864681.jpg

card.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...