Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Michal59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oficjalnie beta dobiegla konca ;) za 25 min client albo latka do pobrania ;) Zapraszam ;) Wszyscy co byli w becie do 7-go marca dostana po 800SM

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oficjalnie beta dobiegla konca ;) za 25 min client albo latka do pobrania ;) Zapraszam ;) Wszyscy co byli w becie do 7-go marca dostana po 800SM

ja byłem do 7 marca . czy dostane jeszcze dziś 800 sm ?

Opublikowano

podesle linka tu :)

na wszystkie konta ktore testowaly serwer na becie do 7-go do godziny 23.30 są juz wyslane SM-y

bony 6/7 beda tylko i wylacznie pod expa ;)

clienta mozna sciagac a latka bedzie za chwilke dla tych ktorzy maja clienta z bety

Opublikowano

Dobry stary metiński styl, o ile nie wkurwi mnie brak questów i źle połączony exp z dropem zostane tutaj na dłużej :)

Argentus.pl Limuzyna 250 lv Smok (full eq - sprzedam)

Atharos.pl Limuzyna 240 lv WP ( full eq - sprzedam )

ManerisMt2.pl Limuzyna 200 lv Body ( full eq - sprzedam )

Opublikowano

O to się nie mart a jak coś pisz do administracji jak coś jest zle i to poprawią :)

Kurde po 35 kb/s idzie ściąganie klienta -.- to są jakieś jaja ?? A mam neta 16 mb i przy ściąganiu powinno iść po 2 mb/s

Kiedyś się ściągnie i będziesz zadowolony

Opublikowano

Kurde po 35 kb/s idzie ściąganie klienta -.- to są jakieś jaja ?? A mam neta 16 mb i przy ściąganiu powinno iść po 2 mb/s

Internet nie ma tu nic do rzeczy tylko serwer na który jest udostępniony client i ilość osób ściągających, mam inernet 2mb i jak jest dobry hosting ściągam z prędkością 2 mb, nie ma tak że jak masz neta 10 mb to bedzie ściągać 2mb a jak masz 30 mb to sciagnie z predkoscia 6 mb..

Argentus.pl Limuzyna 250 lv Smok (full eq - sprzedam)

Atharos.pl Limuzyna 240 lv WP ( full eq - sprzedam )

ManerisMt2.pl Limuzyna 200 lv Body ( full eq - sprzedam )

Opublikowano

Internet nie ma tu nic do rzeczy tylko serwer na który jest udostępniony client i ilość osób ściągających, mam inernet 2mb i jak jest dobry hosting ściągam z prędkością 2 mb, nie ma tak że jak masz neta 10 mb to bedzie ściągać 2mb a jak masz 30 mb to sciagnie z predkoscia 6 mb..

No ok ale wiesz jak płace to wymagam choć przeważnie jak ściągam to mam pełny transfer i jestem zadowolony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moze nie sciaga sie za szybko ale warto i przekonasz sie o tym sam ;);)

No przekonamy się już o 20 o ile sie start opóźni :D chociaż ja zawsze wierzę w ludzi i daję szansę

czas pokarze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...