Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Michal59

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To zrób swój serwer zobaczymy co powstanie jedno wielkie gówno jak ty

Oj oj nie ładnie tak wyzywać :) .

Jak będę miał środki czemu nie ?

Opublikowano

Oj oj nie ładnie tak wyzywać :) .

Jak będę miał środki czemu nie ?

to jak będziesz miał środki to napisz zobaczymy co zrobisz

Szykuj się na krytyke :)

Opublikowano

Na pierwszym screenie po napisie "Bronie" sa jedne bronie i zbroje, na następnych inne, a w dotychczasowym systemie ulepszeń jeszcze inne. Weźcie zostawcie tylko ten screen, który jest aktualny, a nie 50 różnych. Ile można ten głupi system ulepszeń robić? Zresztą już po tym co jest widzę że jest słaby. Jakieś syfiate bonie zamiast klasyki typu syrek, śmiercio, tasak, baron, święty, słonko, bezduchy itp. Zbroje poza nieb stalą takie same dla wszystkich klas, do tego to upiorna przerobiona w paincie albo czymś w tym stylu. Do tego te bursztynowe i umarłe perły. Osoba która to wymyśliła chyba nie wie że bursztyn i perła to 2 różne rzeczy, do tego perły nie są żywe, więc ciężko żeby były umarłe. Jak widzę takie wymysły to rzygać się chcę. Ja wiem że Metin2 dzieje się w fantastycznym świecie i można tam wymyślić różne rzeczy, ale bez przesady. Widać że ktoś sobie nieźle popłynął. Po co w ogóle dodawać nowe ulepszacze? Same perły by starczyły, zawsze można użyć jakiś z pla np ogon węża, a nie dodawać jakieś piwa, wódki, iphony czy inne kure*stwa ch*j wie skąd.

Opublikowano

reje będzie otwarta o ?

zobaczymy co to będzie

codo chara to: dagger schinsoo na 100% nick Porabaniec

Opublikowano

O ile wiem zarejestrować już się możesz od 18:00 client o 20:00 start miło się gra przynajmniej na becie tak było szkoda że wcześniej na bete nie wbiłeś dostawałeś 250 lvl do zobaczenia mapek i innych rzeczy zapraszam na serwer i forum!!!!

Opublikowano

dokladnie tak ;) wszystkie bledy wypisane u nas na forum codzinnie beda naprawiane oraz dodawane nowosci :) mam nadzieje ze bedzie wam sie dobrze grało ;)

Opublikowano

czemu nie da sie clienta pobrac?

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...