Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube - łapki fapki w góre - WTF?!

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, to tak mam proste pytanie

zawsze pod każdym filmikiem jak ludzie polajkują komentarze to dwa najwyżej oceniane komentarze są na samej górze, tak myślałem, że tak jest aż do dziś ;d gdyż zobaczyłem, że komentarz z 162 lajkami który był napisany 6 miesięcy temu nie jest na samej górze, a są tylko dwa komentarze z 83 i 41 lajkami które są sprzed 2 miesięcy. A moje pytanie brzmi: czy stare komentarze jak maja dużo lajków to nowe komentarze z kilkoma lajkami wchodzą na miejsce tych starych? jak to jest z tym? za pomoc lajki ;d

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Jesli film jest wciaz popularny to tak, jesli nie to zostaja stare like.

Opublikowano

Jesli film jest wciaz popularny to tak, jesli nie to zostaja stare like.

yyy.. nie rozumiem? ;/

Opublikowano

To znaczy czy pojawiaja sie nowe komenty, jesli tak to koment z najwiekszym likiem zastapia tego wczesniejszego.

Opublikowano

no to chyba logiczne..., dalej nie rozumiem...

Prosty przykład jak nie rozumiesz:

ja mam komentarz napisany pod czyimś filmem ma on 100 lajków i był napisany 6 miesięcy temu, a teraz mój komentarz nie jest na samej górze w ''najwyżej oceniane'' tylko zamiast mojego sa dwa inne pierwszy napisany 2 miesiące temu z 40 łapkami w górę, a drugi z 60 łapkami w górę tez napisany 2 miesiące temu i tak właśnie jest pod jednym filmem i dlatego pytam się od czego to zależy, bo mój ma więcej łapek, a nie jest na samej górze tylko są jakieś inne (jedyna różnica to czas napisania tego komentarza) ktoś wie o co chodzi?...

Opublikowano

Jak napisałeś ten komentarz 6 miesięcy temu, to na jego miejsce wchodzi inny. Nie jest to spowodane "dużą ilością łapek", tylko datą komentarza.

Łapkowane komentarze czasem pomagają, dlatego YouTube ma taką funkcję.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mowie ci ze komentarze sie aktualizuja co jakis czas.

no, ale ja mam więcej lajków! i to mój komentarz powinien być tam wysoko nie czyjś który ma mniej lajków, a różnica to, że on 4 miesiące później skomentował, czy to oznacza, że stare komentarze zlajkowane znikają i nowe się pojawiają z lajkami?

Opublikowano

no, ale ja mam więcej lajków! i to mój komentarz powinien być tam wysoko nie czyjś który ma mniej lajków, a różnica to, że on 4 miesiące później skomentował, czy to oznacza, że stare komentarze zlajkowane znikają i nowe się pojawiają z lajkami?

To wygląda tak że oprócz ilości like jest też data komentarza. Jeśli masz np. 160 łapek z grudnia 2011 to zostanie on zastąpiony komentarzem który ma 100 łapek ale jest z sierpnia 2012. O to biega.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...