Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Opcja odśwież :)

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Tego typu opcja bardzo by się przydała, jeśli uda się ją wprowadzić bez negatywnego wpływu na działanie forum.

Jestem na tak.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Tego typu opcja bardzo by się przydała, jeśli uda się ją wprowadzić bez negatywnego wpływu na działanie forum.

Jestem na tak.

Pytałem osoby która to testowała i by było jakieś większe obciążenie musiało by z 50 osób w tym samym momencie odświeżyć temat.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Tytuł wątku był celowo napisany, aby poprawić wasz system wykrywania błędów :)

@Mówię od razu, że to nie wpłynie na serwery MPC ze względu, że to kilka pikseli i kilka linijek w PHP :)

Było testowo wprowadzone na jednej z wersji i szybko zostało wywalone, bo forum zaczęło chodzić jak gówno.

Anyways, na nie, bo wtedy nie bedzie jak nabijac postow.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Admin Cienia
Opublikowano

Pytałem osoby która to testowała i by było jakieś większe obciążenie musiało by z 50 osób w tym samym momencie odświeżyć temat.

Miałem na myśli co innego, tzn. kiedyś po wprowadzeniu takiej opcji forum przestało poprawnie działać.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Opcja bardzo fajna, a zarazem przydatna. Ale, zastanówcie się nad tym, że każdy będzie chciał, aby jego temat był na samej górze i zacznie się wyścig szczurów. Będą nawalać "Odśwież" cały czas.

Jestem neutralny.

Dobry patent, ale trzeba zrobić ta żeby był dostępny 24h od napisania tematu. ELO!

Jeżeli jest to możliwe, to jestem na TAK.

Opublikowano

SS wygasł, ale raczej wiem o co chodzi.

Jasne, że na tak, ale pomysł będzie trudny do zrealizowania (tak myślę).

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tak, wkońcu się skończy nabijenie postów typu "ref"

Opublikowano

Jestem na nie, po co taka opcja skoro można samemu odświeżyć temat co 24h?

Tak to jak masz jakiś temat z pytaniem, to musisz siedzieć co 2h żeby zrefreshować, bo inni dadzą ref i jesteś gdzieś na 3stronie :P

Opublikowano

Jestem na tak, a co do obciążenia serwera - każda grupa w tym modzie ma uprawnienia ustalane oddzielnie, wchodzi w to m.in. ilość odświeżeń na dzień i jak długie przerwy są pomiędzy kolejnymi refreshami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...