Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrivWarum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bUHAHAH .. rozwaliles mnie tym koles binke rozpakował nawet terenzo nie mógł rozpakować ... i rozpakował jakoś nie widzialem :)

ddos i padamy ? Tez dobre dziwne ze ddosowalo nas juz tyle serwerow z ukrytych ip ktore i tak mamy i wiemy kto ;) wiec nie mów mi że słaba maszyna jak nie wiesz ogarze ;D

Teraz się pośmieję ja :) AT pokazał ową binke na tsie(ts górnioka Brutusa) gdzie był typek do was :)

I tu sie kolego nie rozumiemy. Czytanie ze zrozumieniem widze leży :( Tak samo przyznać się nie umiesz? Wasz typek na tsie brutusa chwalił sie waszą maszyną ( podkreślał dysk 1 TB jakby to miało jakies większe znaczenie). Po czym mówił że wystarczy "słaby ddos na Nadiusa" i serwer leży.

Pozdrawiam :)

26108245347158446011.jpeg

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie gram na serwerze. W prezentacji jest napisane, że to jest serwer easy\4fun a tak naprawdę jak się dłużej po gra na nim to to można zauważyć, ze raczej to nie prawda że to easy. Dlatego, że potrzeba dużo ulepke na ulepszanie epików. Od +1 do +9 trzeba ulepszacze. Po 2 czasem nie samowicie pali ale zależy kiedy. Nie które ulepszacze są ciężkie do zdobycia, np perły rasty. Ich drop jest bardzo słaby i ceny nie małe. To mnie mydlcie ludziom oczów, że to jest easy. Przydał by się lepszy drop ulepek 'nie których'. Do easy\4fun trochę mu daleko.

Druga sprawa. Ci którzy grają 1 razy przez takie coś tracą ulepki, ponieważ zbroja na 80 i 100 lvl nie ma wbudowanego bonu hp więc hp powinno wchodzi hp w bonie 1-5 a tak naprawdę to nie wchodzi i tylko szkoda ulepszaczy. Powinniście to naprawić bo pewnie dużo osób dało się na to złapać.

Trzecia sprawą jest to, że Ox jest do du**, dużo ludzi odpada bo zadajecie takie durne pytania nie związane z grą. Np o Justinie Biberze, pytanie o filmie z Tramfsormarów na dodatek jeszcze jakieś słówka z języka japońskiego. OX jest do Bani! Kto taki durne pytania zadaję. A po 2 zawsze są te same. OXy się przeciągają długo, bo czasem się na kolejne pytanie czeka na 1 minutę tak samo na nagrody. To jest serwer Easy to nagrody powinny być co 2 pytania a nie co 5 i na dodatek marne nagrody.

Czwarta sprawa , pisałem do GA 1 na temat zbroji( to co opisałem w 2 akapicie), olał mnie! I jak tu grać jak macie to w dup**?

Opublikowano

Aktualnie gram na serwerze. W prezentacji jest napisane, że to jest serwer easy\4fun a tak naprawdę jak się dłużej po gra na nim to to można zauważyć, ze raczej to nie prawda że to easy. Dlatego, że potrzeba dużo ulepke na ulepszanie epików. Od +1 do +9 trzeba ulepszacze. Po 2 czasem nie samowicie pali ale zależy kiedy. Nie które ulepszacze są ciężkie do zdobycia, np perły rasty. Ich drop jest bardzo słaby i ceny nie małe. To mnie mydlcie ludziom oczów, że to jest easy. Przydał by się lepszy drop ulepek 'nie których'. Do easy\4fun trochę mu daleko.

Druga sprawa. Ci którzy grają 1 razy przez takie coś tracą ulepki, ponieważ zbroja na 80 i 100 lvl nie ma wbudowanego bonu hp więc hp powinno wchodzi hp w bonie 1-5 a tak naprawdę to nie wchodzi i tylko szkoda ulepszaczy. Powinniście to naprawić bo pewnie dużo osób dało się na to złapać.

Trzecia sprawą jest to, że Ox jest do du**, dużo ludzi odpada bo zadajecie takie durne pytania nie związane z grą. Np o Justinie Biberze, pytanie o filmie z Tramfsormarów na dodatek jeszcze jakieś słówka z języka japońskiego. OX jest do Bani! Kto taki durne pytania zadaję. A po 2 zawsze są te same. OXy się przeciągają długo, bo czasem się na kolejne pytanie czeka na 1 minutę tak samo na nagrody. To jest serwer Easy to nagrody powinny być co 2 pytania a nie co 5 i na dodatek marne nagrody.

Czwarta sprawa , pisałem do GA 1 na temat zbroji( to co opisałem w 2 akapicie), olał mnie! I jak tu grać jak macie to w dup**?

Dokładnie też gram ten serwer to Hard nie esy czy jakis tam normalnie masakra szkoda czasu dno

Opublikowano

REF ;D

Potrafisz tylko napisać'' odśwież'' a żeby coś się wypowiedzieć to nie? Po zmieniaj prezkę bo dużo informacji w niej to oszustwo! Napisane, zę easy\4fun? Ty chyba chłopie nigdy easy\4fun nie widziałeś i nie grałeś. Wogóle nie dajecie rat! od 130 lvl do 131 wbiłem na 1 pd! To nie wyobrażam sobie jak exp leci na tej mapie na 170+! Widać raty wogóle nie doposowane. Dajecie raty tylko pewnie jaki koledzy chcą sobie wbić lvl a tak to macie to w du**! Ch** z takim serwer i takim Team!

Opublikowano

Mam taki problem że gdy wlaczam clienta i chce sie zalogowac pisze mi Zostaniesz polaczony z serwerem i tak ciagle o co chodzi...

elo here

Opublikowano

warum koledzy serwer może być ale i tak jest kijowy ze względu na misjęnie idzie zrobić misji związanych z pamiatkami do świątynie nie idzie się teleportować pod wieże też a jak coś piszesz na wołaczu to se śmiechy robią i jaja taki to zarabisty serwer nie polecam gry na tym serwerze :angry:

Opublikowano

Mam pytanie ? Czy rejestracja jest ON ?

Za każdym razem pisze mi "Hasło moze zawierac tylko litery i cyfry" A moje nie zawiera zadnych znaków i kurwa nie moge sie zarejestrowac...

452ad1a40e39676f8459f2ede44ce642.jpg

Opublikowano
news.png

Serwer OFF, Pliki Na Sprzedaz, pisz na PW.
CCo to ma być serwer juz nie powstanie z offa?

elo here

Opublikowano

haha co za kompletno dno tak upadnie to cos co nazywa się Warum to jest hard a nie esy coś się popkukało troianowi hehehe

Opublikowano

Administracji znudziło się prowadzenie serwera, rozumiecie... kasa nie szła *.*

OFF bo taki kaprys. Idiots, pozdrawiam.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wystartuje, wystartuje pod inną nazwą od początku, wiecie... takie tam, nowe rzeczy w IS, nowi gracze, coś grosza wpadnie i potem znów od nowa ;) Itd itd...

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...